Στην φόρα το πιστοποιητικό του γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι - Η λεπτομέρεια που δεν ήξερε κανείς

Αδιανόητο περιστατικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην φόρα το πιστοποιητικό του γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι - Η λεπτομέρεια που δεν ήξερε κανείς

Απίστευτη και μικρή μικρή, αλλά για πολλούς μεγάλη... λεπτομέρεια που δεν ήξερε κανείς για την Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύφθηκε όταν βγήκε στην φόρα το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της με τον Πρίγκιπα Χάρι. Πάει το μυαλό σας τι μπορεί να είναι;

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε τον Αρτσι Μάουντμπατεν-Ουίνδσορ στις 6 Μαΐου 2019. Όπως συμβαίνει με όλα τα μωρά, έτσι κι ο μικρός Αρτσι έλαβε πιστοποιητικό γέννησης με λεπτομέρειες για το πότε και πού γεννήθηκε, καθώς και με πληροφορίες για τους γονείς του.

Μπορεί αρχικά να προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι Στην περιγραφή της δουλειάς της Μέγκαν Μαρκλ, αναγράφεται ότι είναι «Πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου», αφού τεχνικά ήταν πριγκίπισσα, χωρίς όμως να φέρει τον τίτλο στο όνομά της, από τη στιγμή που της δόθηκε ο τίτλος της δούκισσας του Σάσεξ από τη βασίλισσα Ελισάβετ, την ημέρα του γάμου της.

Τι όμως δεν πρόσεξε κανείς πέρα από αυτό;

Κάτι άλλο που προκάλεσε την έκπληξη των θαυμαστών της βασιλικής οικογένειας βλέποντας το πιστοποιητικό του Αρτσι, είναι ότι το πρώτο όνομα της δούκισσας του Σάσεξ, είναι το Ρέιτσελ και όχι το Μέγκαν. Αλλά οι γονείς της Τόμας Μαρκλ και Ντόρια Ράγκλαντ τη φωνάζουν με το δεύτερο της όνομα, Μέγκαν, από τότε που γεννήθηκε, όπως και όλοι οι φίλοι της. Να σημειωθεί ότι Ρέιτσελ, ήταν επίσης το όνομα του ρόλου της στη σειρά Suits, όπου πρωταγωνιστούσε. Όσο για τον Χάρι, αυτός έχει καταγραφεί στο πιστοποιητικό γεννήσεως του Αρτσι, με το πραγματικό του όνομα, που είναι Χένρι.

Μάλιστα, το πιστοποιητικό αποκάλυψε το πραγματικό μέρος όπου γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ. Συγκεκριμένα, γέννησε στο ακριβό, ιδιωτικό νοσοκομείο Portland στο Γουέστμινστερ, το οποίο επιλέγουν πολλές διάσημες όταν έρχεται η ώρα να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους, κάτι που προκάλεσε «έκρηξη» σε πολλούς.

Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπα Χάρι πιστοποιητικό γέννησης γιου

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες για την Μέγκαν και το Χάρι «έσκασαν» μερικά πολύ δυσάρεστα νέα. Τι συνέβη;