Το «αυστηρό» πρόγραμμα της Δούκισσας Νομικού για τα παιδιά της - «Αν ο Σάββα δεν...»

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το «αυστηρό» πρόγραμμα της Δούκισσας Νομικού για τα παιδιά της - «Αν ο Σάββα δεν...»

Η Δούκισσα Νομικού καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε με μια ανάρτηση της, το «αυστηρό» πρόγραμμα που ακολουθεί καθημερινά στο σπίτι με τα παιδιά της. «Αν ο Σάββας δεν ξυπνήσει τον ξυπνάω εγώ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο μένει κλεισμένη στο σπίτι τις τις τελευταίες εβδομάδες ακολουθώντας τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ίδια περνάει όλο το χρόνο με την οικογένεια της.

Η Δούκισσα Νομικού περνάει όλη την ημέρα της παίζοντας με τα δυο παιδιά της, καρπό του έρωτα της με το σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αφού δεν έχουν σχολείο. Βέβαια, στο πρόγραμμα τους λόγω της κατάσταση έχουν έρθει τα πάνω κάτω, αφού δεν υπάρχουν δραστηριότητα, ενώ και τα σχολεία θα παραμείνουν για αρκετό καιρό ακόμη κλειστά.

Ωστόσο, η ίδια ακολουθεί ένα «αυστηρό» πρόγραμμα. Και όταν λέμε «αυστηρό», εννοούμε πως το ακολουθεί καθημερινά με συγκεκριμένες ώρες. Το τηρεί ευλαβικά και δεν παρεκκλίνει καθόλου από αυτό. Ακόμη και πριν μπει σε καραντίνα, αλλά μέχρι και σήμερα, αφού το να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά.

Μάλιστα, το αποκάλυψε σε θαυμάστριά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν τη ρώτησε πώς τα βγάζει πέρα τώρα που βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι με ένα μωρό και ένα παιδί δύο ετών. Η ίδια δεν δίστασε να ανέφερε με λεπτομέρειες όλο το πρόγραμμα για να διευκολύνει έτσι όλες τις μαμάδες που έχουν παιδιά στις ηλικίες των δικών της παιδιών.

Αυτό είναι το πρόγραμμα της

Δούκισσα Νομικού παιδιά

Δούκισσα Νομικού Σάββας Αναστασία

Να σημειώσουμε πως μπορεί να έχει ένα «αυστηρό» καθημερινό πρόγραμμα, ωστόσο και τα παιχνίδια όταν έρθει η ώρα δεν έχουν τέλος τώρα που δεν έχουν υποχρεώσεις. Μάλιστα, με αφορμή μια ερώτηση θέλησε να κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη για το γιο της και τι κάνει μέσα στο σπίτι. Δεν φαντάζεστε τι είπε.