Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου έπεσαν στο πάτωμα με την κορούλα τους - Στην πιο τρυφερή τους στιγμή

Θα «λιώσετε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου έπεσαν στο πάτωμα με την κορούλα τους - Στην πιο τρυφερή τους στιγμή

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους. Είναι η κύρια προτεραιότητα τους και λατρεύουν να περνάνε μαζί της όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Οπότε τώρα λόγω καραντίνας το εκμεταλλεύονται. Σήμερα έπεσαν στο πάτωμα για παιχνίδια και τους είδαμε στην πιο τρυφερή τους στιγμή.

Το ζευγάρι μπορεί πριν λίγες ημέρες να περάσει μια δύσκολη στιγμή, ωστόσο πλέον είναι όλα καλά και δεν σταματάνε τα παιχνίδια. Συγκεκριμένα η κόρη του πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, όταν ανέβασε ξαφνικά υψηλό πυρετό που τους έκανε να σπεύσουν στο νοσοκομείο. Η Μελίτα Δήμητρα νόσησε από ένα αιφνίδιο εξάνθημα και νοσηλεύτηκε σε παιδιατρική κλινική.

Βέβαια, αυτό το γεγονός πλέον ανήκει στο παρελθόν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την κορούλα τους συνεχίζουν να βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, ωστόσο πάντα κλεισμένοι στο… σπίτι τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η τραγουδίστρια και ο personal trainer βρίσκονται σε καραντίνα και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που έχει δώσει η κυβέρνηση με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας, αλλά και για να προστατευτούν από τον ιό.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απολαμβάνουν καθημερινά τα παιχνίδι με την Μελίτα, όμως έχουμε δει μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιούν στα social media και οι δυο. Όπως έχουμε δει πολλές φορές οι δυο τους είτε κάνουν γυμναστική, είτε χαλαρώνουν στο σαλόνι τους βλέποντας ταινίας. Ενώ η τραγουδίστρια μπάινει καθημερινά στην κουζίνα όπου φτιάχνει νόστιμα φαγητά για την οικογένεια της,

Η φωτογραφία από την πιο τρυφερή τους στιγμή

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρης τους. Και οι δυο είχαν πέσει στο πάτωμα και τα παιχνίδια με την μικρούλα τους δεν έλεγαν να τελειώσουν.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου παιδί