Σκέτη "φωτιά" το σώμα της Κατερίνας Δαλάκα - Δείτε τη μόνο με το μαγιό

"Αναστέναξε" όλο το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκέτη

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει το απόλυτο κορμί και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει. Σήμερα έκανε ηλιοθεραπεία μόνο με το μαγιό της στην αυλή της και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι το σώμα της είναι σκέτη "φωτιά". Δείτε το και θα καταλάβετε τι λέμε...

Η πανέμορφη αθλήτρια μας έχει συνηθίσει σε εκρηκτικές εμφανίσεις ήδη από τις μέρες που την απολαμβάναμε στο Survivor.

Το σώμα της ήταν ανέκαθεν αψεγάδιαστο και αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά που κάνει καθημερινά προκειμένου να μένει σε φόρμα ακόμα και τώρα που είναι σε καραντίνα. Άλλωστε έχει φτιάξει ένα ολόκληρο γυμναστήριο μέσα στο σπίτι της για να τρέχει τώρα που είναι κλειστά τα γήπεδα.

Φυσικά μαζί με τη γυμναστική που κάνει καθημερινά, η Κατερίνα Δαλάκα φροντίζει να προσέχει και τη διατροφή της και είναι εξαιρετικά αυστηρή με το πρόγραμμά της ακόμα και τώρα που βρίσκεται συνέχεια το σπίτι λόγω της καραντίνας.

Ο καιρός καθημερινά γίνεται όλο και καλύτερος και έτσι σήμερα, που είναι μία ξεκάθαρα καλοκαιρινή μέρα, η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε να βγει στην αυλή του σπιτιού της και να απολαύσει μία ηλιοθεραπεία.

Η φωτογραφία με το μαγιό που "αναστάτωσε" το Instagram

Φόρεσε λοιπόν το μαγιό της και ξάπλωσε στην ξαπλώστρα για να απολαύσει τον ήλιο και να πάρει λίγο χρώμα μιας και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και σε λίγο καιρό όλοι θα ξεχυθούμε στις παραλίες.

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το ολόσωμο μαγιό της ήταν αρκετή για να τους "κολάσει" όλους μιας και για ακόμη μία φορά φάνηκε πως το κορμί της είναι θεϊκό.

Μάλιστα όπως πληροφόρησε η ίδια μέσα από το insta story που ανέβασε για τους διαδικτυακούς της φίλους, ο λόγος για τον οποίο βγήκε έξω είναι για να κάνει λίγη ηλιοθεραπεία.

Κατερίνα Δαλάκα μαγιό