Τρυφερό βίντεο μέσα από το σπίτι της Φαίης Σκορδά

Τα χάδια με την γάτα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρυφερό βίντεο μέσα από το σπίτι της Φαίης Σκορδά

Τις ήρεμες ημέρες του Σαββατοκύριακου περνάει στο σπίτι της η Φαίη Σκορδά, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της, αλλά και τα αγαπημένα της κατοικίδια. Ποια είναι αυτά; Μα οι γάτες της, τις οποίες η παρουσιάστρια του Πρωινού τις λατρεύει και τις έχει και εκείνες σαν παιδιά της.

Έχοντας περάσει πριν λίγες εβδομάδες μερικές δύσκολες ημέρες, η Φαίη Σκορδά είναι καλά και έχει γυρίσει στην καθημερινότητα της. Στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1, αλλά και έχει γυρίσει και στις αγκαλιές και στα παιχνίδια με τους δυο γιους της, Δημήτρη και Γιάννη.

Μπορεί μέσα στην εβδομάδα κάθε πρωί και πηγαίνει στον σταθμό του Αμαρουσίου λόγω της εκπομπής της ωστόσο, μετά κατευθύνεται προς το σπίτι της και μένει μέσα με τις δυο μεγαλύτερες αδυναμίες της. Καθημερινά περνούν εποικοδομητικά το χρόνο τους, είτε παίζοντας ή κάνοντας τα μαθήματα τους.

Ωστόσο, όταν τα παιδιά είναι στον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα ή κοιμούνται, η Φαίη Σκορδά χαλαρώνει μαζί με τις αγαπημένες της γατούλες οι οποίες όπως θα δείτε παρακάτω είναι πανέμορφες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό βίντεο μέσα από το σπίτι της.

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Τι είχε πει στον αέρα της εκπομπής για τον ίδιο;

Η εικόνα από το δωμάτιο του γιου της

Τα Σαββατοκύριακα όταν δεν τα παίρνει για το τριήμερο ο Γιώργος Λιάγκας - όπως έχουμε δει από φωτογραφία - περνάει ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν λίγες ημέρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του γιου της, την ώρα που έκανε τα μαθήματα του. Καθώς, μην ξεχνάμε πως μπορεί τα σχολεία να είναι κλειστά, ωστόσο τα μαθήματα γίνονται μέσω διαδικτύου για να μην μείνει πολύ ύλη πίσω.

Φαίη Σκορδά γιος υπνοδωμάτιο