Σκέτη «κόλαση» η Ελένη Φουρέρια - Το βίντεο μέσα από την καραντίνα

Θα πάθετε σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκέτη «κόλαση» η Ελένη Φουρέρια - Το βίντεο μέσα από την καραντίνα

Ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της όπου βρίσκεται σε καραντίνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Φουρέιρα. Χόρεψε με κοντό τοπ και μαύρο παντελόνια και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η τραγουδίστρια είναι σκέτη «κόλαση».

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα αφού έχει όλο το πακέτο. Απίστευτη φωνή, ομορφιά, αλλά και άψογες αναλογίες στο σώμα της. Αυτό το έχει αποδείξει τόσο μέσα από τις φωτογραφίες της, αλλά και από τις συναυλίες που έχει πραγματοποιήσει.

Η Ελένη Φουρέιρα, όπως όλοι μας, βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, αλλά και τις οδηγίες που έχουν δώσει οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία της υγείας μας, από τον φονικό ιό κορωνοϊό.

Καθημερινά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από διάφορες αναρτήσεις που κάνει, τόσο από την καθημερινότητα της, όσο και από ριπόστ όταν την επισυνάπτουν σε κάποια ανάρτηση θαυμαστές της ή φίλοι της.

Το βίντεο σκέτη «κόλαση» της Ελένης Φουρέιρα

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της, ένα απίστευτο βίντεο το οποίο τράβηξε η ίδια στο σπίτι της. Η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί όλα τα trends που βγαίνουν, άρα δεν θα μπορούσε να μην έχει και εκείνη λογαριασμό στο tik tok και να κάνει διάφορα βιντεάκια.

Στο πιο πρόσφατο που έκανε την βλέπουμε να χορεύει στους ρυθμούς ενός ξένου τραγουδιού που έχει γίνει hit τις τελευταίες ημέρες και στην Ελλάδα. Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή.

Απολαύστε την!

https://www.instagram.com/p/B-2NjuUgua7/

Γενικά, να τονίσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Δείτε το ποστάρισμά της εδώ!