Δείτε την Ελένη Φουρέιρα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων με το φυσικό της μαλλί

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε την Ελένη Φουρέιρα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων με το φυσικό της μαλλί

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Σπανίως την βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων και με το φυσικό της μαλλί.

Παρά το γεγονός πως είναι τέρμα ακομπλεξάριστη και δεν έχει πρόβλημα να τσαλακώσει την εικόνα της, η Ελένη Φουρέιρα έχει εθισμό στο να πειραματίζεται με την εμφάνισή της. Της αρέσει να κάνει πολλές φορές αλλαγές στα μαλλιά της, το μακιγιάζ της και γενικά την εικόνα της μέχρι και στο styling.

Εν όψη καραντίνας, όμως, αφού βρίσκεται συνεχώς μέσα στο σπίτι της έχει μειώσει τους... πειραματισμούς αυτούς και πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πιο συγκεκριμένα στα instastories της δημοσίευσε μια φωτογραφία από μια βιντεοκλήση που έκανε με δυο καλούς της φίλους.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε επιτέλους τα φυσικά της χαρακτηριστικά. Είναι εντελώς αμακιγιάριστη, δεν έχει βάλει κανένα φίλτρο του instagram στο πρόσωπό της και έχει αφήσει και το μαλλί της σε φυσικό χρώμα και κατάσταση, είναι με τις μπούκλες της δηλαδή.

Δείτε την φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων

Βέβαια, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα και το μαλλί της είναι τέλειο κι έτσι! Είναι μια πολύ λαμπερή γυναίκα είτε φτιαχτεί είτε όχι και είναι ολοφάνερο!

Ελένη Φουρέιρα άβαφη

Γενικά, να τονίσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Δείτε το ποστάρισμά της εδώ!