Η Άντζελα Δημητρίου μένει σπίτι αλλά δεν βαριέται - Αυτή είναι η παρέα της

Υπέροχες στιγμές στην καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άντζελα Δημητρίου μένει σπίτι αλλά δεν βαριέται - Αυτή είναι η παρέα της

Η Άντζελα Δημητρίου περνάει τις μέρες στο σπίτι ωστόσο δείχνει πως δεν βαριέται ούτε λεπτό, αφού καθημερινά βρίσκει τρόπους για να περνάει δημιουργικά το χρόνο της, ενώ μαζί της έχει και την πιο τρυφερή παρέα για να μην νιώθει μοναξιά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φροντίζει να μένει στο σπίτι όσο περισσότερο γίνεται και γι' αυτό ψάχνει έναν τρόπο να περάσει όμορφα το χρόνο της.

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά, η Άντζελα Δημητρίου μένει στο σπίτι μαζί με την κόρη της Όλγα και τον γαμπρό της, ωστόσο έχει ακόμα μία πολύ όμορφη παρέα για να της κρατάει συντροφιά.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ όμορφο βίντεο μαζί με τα σκυλάκια της, μέσα από το οποίο φαίνεται να περνάει υπέροχα μαζί τους παίζοντας παιχνίδια για να περάσει η ώρα.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια μέσα από τη λεζάντα του βίντεο, δεν μπορεί να νιώσει μοναξιά όταν έχει μαζί της αυτή την τόσο όμορφη παρέα.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Άντζελα Δημητρίου:

Τι είχε πει η Άντζελα Δημητρίου για την κόρη της, Όλγα

«Το παιδί μου είχε τα δικά του όνειρα και δεν ήθελα να του τα στερήσω. Κάποια στιγμή που μου είπε “όχι τώρα θα μου το κάνεις, θέλω να βγω να τραγουδήσω” την έστειλα και έκανε φωνητική», και συνέχισε με το bullying που υπέστη, «Την έντυσα μια κούκλα! Της έκαναν bullying! Κι από τη στιγμή που της έκαναν bullying δεν ήθελε να τραγουδήσει άλλο. Με στεναχώρησε! Κι άλλα παιδιά επωνύμων έχουν κάνει κάποιο όνομα μικρό, αλλά δεν το αφήσαν το παιδάκι μου».

Δείτε τα όσα σχολίασαν στην εκπομπή "Φωλιά των Κουκου"!