"Παλάτι" το σπίτι του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού - Έτσι είναι η "φωλίτσα" τους

Εκεί τη "βγάζουν" στην καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μένουν εδώ και λίγο καιρό μαζί και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως το σπίτι τους είναι σαν "παλάτι"! Παρακάτω σας έχουμε μερικές φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί οι ηθοποιοί μέσα από τη "φωλίτσα" τους.

Το ζευγάρι μοιάζει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και έτσι η καραντίνα δεν φαίνεται και τόσο δύσκολη αφού την περνούν μαζί στο πανέμορφο σπίτι τους, έχοντας παρέα ο ένας στον άλλο.

Έχοντας γυρίσει με μεγάλη επιτυχία τη δική τους ταινία, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, έχουν όλο το χρόνο που χρειάζονται για να ξεκουραστούν στο σπίτι τους και να περάσουν μερικές πολύ όμορφες στιγμές οι δυο τους.

Και οι δύο ηθοποιοί φροντίζουν να ανεβάζουν καθημερινά ένα σωρό φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους για το πώς περνάνε την καραντίνα και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι το σπίτι τους είναι πολύ όμορφο.

Από κηπουρική μέχρι άραγμα στο κρεβάτι, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καταπιάνονται καθημερινά με πολλές και δημιουργικές δραστηριότητες, φροντίζοντας να περάσει ο χρόνος τους στην καραντίνα όσο πιο ανώδυνα και ευχάριστα γίνεται, μέχρι να έρθει το καλοκαίρι και να επανέλθουν στην κανονικότητά τους.

Οι φωτογραφίες από το σπίτι τους

Ο καλός καιρός ευνοεί το να κάτσουν στο μπαλκόνι και έτσι η Κατερίνα Γερονικολού επιλέγει να κάθεται στον καναπέ του μπαλκονιού και να απολαμβάνει το αγαπημένο της βιβλίο.

Βέβαια δεν μπορεί να κρύψει ότι όλος αυτός ο εγκλεισμός την έχει ξεκουράσει και έχει βρει την αφορμή για να περνάει λίγες παραπάνω ώρες στο κρεβάτι.

Η κηπουρική είναι μία ασχολία που κρατάει ήρεμους πολλούς ανθρώπους και τους φτιάχνει τη διάθεση, και γι΄αυτό η Κατερίνα Γερονικολού φροντίζει όλα τα φυτά που έχει στο μπαλκόνι της.