Σοκ με την φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με την Ζυγούλη - «Ξεθάφτηκε» από το παρελθόν

Ήταν σαν αρχαίες Ελληνίδες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ με την φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με την Ζυγούλη - «Ξεθάφτηκε» από το παρελθόν

Μια αναδρομή στο παρελθόν της έκανε η Βίκυ Καγια μέσα από το σπίτι της όπου βρίσκεται κλεισμένη με την οικογένεια της λόγω του κορωνοϊού. Το μοντέλο - παρουσιάστρια «ξέθαψε» μάλιστα, μια φωτογραφία από φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει μαζί με την Κάτια Ζυγούλη. Θα πάθετε σοκ από το πόσο εντυπωσιακές είναι.

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στην ελληνική showbiz και το έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα από φωτογραφίσεις που έχει πραγματοποιήσει, αλλά και από το GNTM. Ως κριτής του ριάλιτι είχε δώσει πολλές φορές ιδέες για πόζες στα κορίτσια και εμείς είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Τώρα που βρίσκεται στο σπίτι της, αφού δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ δεν μπορεί να βγει και λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, όπως και όλοι μας εξάλλου, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από διάφορες αναρτήσεις της.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες να σημειώσουμε πως βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχε αναφερθεί στον κορωνοϊό αλλά και τη ζωή στο σπίτι. Ενώ είχαμε και μια μιρκή έκπληξη, αφού «πετάχτηκε» μπροστά στην κάμερα η κόρη της, Μπιάνκα.

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και πάθαμε σοκ από πόσο όμορφες είναι.

Η φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» ξανά από το παρελθόν της Βίκυς Καγιά

Μια φωτογραφία από το παρελθόν της Βίκυς Καγιά «ξεθάφτηκε» από τον φωτογράφο, συντάκτη της Vogue στην Ελλάδα, αλλά και δημοσιογράφο, Filep Motwary. Την συγκεκριμένα, φωτογραφία είχε τραβήξει ο ίδιος και θέλησε με αυτό τον τρόπο να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν.

Μάλιστα, την συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε αναδημοσίευσε και η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η λήψη αυτή είναι από τις πρώτες φωτογραφίσεις που είχε πραγματοποιήσει το μοντέλο και είναι άκρως εντυπωσιακή.

Όσον αφορά την φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, είχε ποζάρει στο φακό με ένα total black look. Στο πρόσωπο η Βίκυ Καγιά, παραμένει κούκλα όπως και τότε.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το παρελθόν