Ένα μήνα σε καραντίνα ο Γιώργος Παρτσαλάκης - Τι αποκάλυψε για την περιπέτειά του;

«Τα νεύρα μου δεν είναι καλά...»

Ένα μήνα σε καραντίνα ο Γιώργος Παρτσαλάκης - Τι αποκάλυψε για την περιπέτειά του;

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης επικοινώνησε σήμερα μέσω Skype με την εκπομπή «Μαζί σου» και αποκάλυψε πως λόγω των ταξιδιών που έκανε μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου χρειάστηκε να μείνει συνολικά ένα μήνα σε καραντίνα, με αυτή την περιπέτεια να τον ενοχλεί αρκετά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όσα πέρασε τις τελευταίες μέρες μιας και χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα για αρκετό καιρό χωρίς να έχει αρρωστήσει, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων που τον έκανα να πραγματοποιήσει ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εξάπλωση του κορωνοϊού αλλά και στον τρόπο με τον οποίο την έχουν αντιμετωπίσει οι Έλληνες, με τον ίδιο πριν από λίγο καιρό να κάνει το πιο επικό ποστ στο Instagram.

Αναλυτικά όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Γιώργος Παρτσαλάκης

«Ήμουν για 15 μέρες σε καραντίνα στην Κύπρο, ήρθα στην Ελλάδα και μπήκα σε άλλες 15 μέρες καραντίνα, για να μην πληρώσουμε και το πρόστιμο, με αποτέλεσμα ένα μήνα να μην είναι πολύ καλά τα νεύρα.

Τέλοσπαντων, όμως, τα φέρνουμε σε ένα λογαριασμό. Εκείνο που ήθελα να πω είναι ότι, ναι, τελικά αυτός ο λαός κουβαλάει λίγο τον Καζαντζάκη μέσα του που είχε πει πως, αν αυτός ο κόσμος δεν σωθεί εγώ φέρω την ευθύνη. Και όταν λέμε στον ελληνικό λαό ότι θα πρέπει να προστατευθεί και να προστατεύσει τους γύρω του, το έκανε πράξη. Σωθήκαμε ακριβώς γιατί έχουμε φιλότιμο, πιστεύουμε ο ένας τον άλλον και σεβόμαστε» είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος ηθοποιός συμπλήρωσε: «Είναι ένα μάθημα καλό γιατί η χώρα μας είναι 52 σε αυτή την καταστροφή που είναι πάρα πολύ μεγάλο επίτευγμα αυτό. Θα πρέπει να το συνεχίσουμε, να κρατήσουμε γερά γιατί όταν ο εχθρός δεν φαίνεται και είναι ύπουλος πρέπει να προστατευθούμε για να μπορούμε να είμαστε στη συνέχεια ελεύθεροι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε: