Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που "πρόδωσε" τον σύζυγό της

Δεν πρέπει να το κατάλαβε ούτε και η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που

Η Δούκισσα Νομικού είναι καθημερινή χρήστης των social media και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων. Βέβαια, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που κάνει μικρές αποκαλύψεις για το τι συμβαίνει πλέον λόγω καραντίνας στο σπίτι. Ενώ, μια φωτογραφία της που δημοσίευσε "πρόδωσε" από πίσω το σύζυγο της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο μπορεί να μην έκρυψε ποτέ τίποτα από τα media, ούτε κάποια από τις δυο εγκυμοσύνες της, ωστόσο προτιμά να κρατάει ένα χαμηλό profile για να προστατέψει την οικογένεια τς από την «έκθεση» στην τηλεόραση και στα σχόλια.

Τώρα που είναι κλεισμένη στο σπίτι της ωστόσο και επικοινωνεί πιο συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάνει διάφορες αποκαλύψεις για το σπίτι της. Συγκεκριμένα, αφορούν τα παιδιά της και το πρόγραμμα που έχει φτιάξει η ίδια για να είναι όλα σε τάξη. Δηλαδή, πότε θα ξυπνήσουν τα παιδιά, πότε θα φάνε κλπ. Μάλιστα, θα βοηθήσει πολλές μανούλες.

Εκτός από τα παιδιά της, η Δούκισσα Νομικού, ασχολείται και με την ίδια όταν βρίσκει χρόνο, Συγκεκριμένα, κάνει διάφορα live και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις ή επικοινωνεί και με τους γονείς της, αφού πλέον δεν μπορεί να τους δει. Βέβαια, χθες έκανε ένα live με τον αγαπημένο make up artist Παντελή Τουτουνζή, όπου δημιούργησαν μαζί ένα απίστευτο λαμπερό make up και έδωσαν διάφορες συμβουλές σε όλες τις γυναίκες που τους παρακολουθούσαν. Βήμα βήμα ολοκλήρωσαν ένα απίστευτο μακιγιάζ.

Όταν τελείωσαν το live, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εντυπωσιακή φωτογραφία της για να δείξει το απίστευτο μακιγιάζ της. Ωστόσο, δεν πρέπει να παρατήρησε στην αρχή πως από πίσω της φαινόταν ο σύζυγο της, Δημήτρης Θεοδωρίδης. Μάλιστα, όπως παρατηρήσαμε, ο ίδιος δεν φορούσε ούτε καν μπλούζα. Το γεγονός δεν είδαμε μόνο εμείς, αλλά και οι διαδικτυακοί της φίλοι που έσπευσαν να σχολιάσουν.

Αυτή είναι η φωτογραφία