Τεράστιο το μπαλκόνι στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Έχει θέα το πράσινο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τεράστιο το μπαλκόνι στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Τις ημέρες τους κλεισμένοι στο σπίτι όπως όλοι μας περνάνε η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και με την μικρή Εύα. Μάλιστα, τώρα που ο καιρός έχει φτιάξει, ανοίξανε τις μπαλκονόπορτες για να μπει καθαρός αέρας και όπως είδαμε το μπαλκόνι τους είναι τεράστιο.

Το ζευγάρι τις τελευταίες εβδομάδας βρίσκεται μέσα στο σπίτι σε... αυτοπεριορισμό ακολουθώντας τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, μιας και τα κρούσματα όπως και οι θάνατοι ραγδαία. Καθημερινά μέσα από διάφορες αναρτήσεις μας δείχνουν πως περνάνε την καραντίνα τους.

Βέβαια, η ηθοποιός αφού δεν έχει τι να κάνει, μιας και είναι ελεύθερη από επαγγελματικά υποχρεώσεις, στο σπίτι έχει ξεκινήσει τις δουλειές. Πριν λίγες ημέρες προσπάθησε να περάσει δημιουργικά το χρόνο της στην καραντίνα και έτσι αποφάσισε να μπει στο δωμάτιο της κόρης και να ξεκινήσει μαζί της τη φασίνα. Πιάσανε την ντουλάπα με την μικρή Εύη και την έκαναν "γυαλί".

Από την άλλη ο Λευτέρης Σουλτάτος σαν σεφ το έχει ρίξει στην μαγειρική! Καθημερινά μπαίνει στην κουζίνα και δημιουργεί απίστευτα φαγητά και τα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, δείχνει και μερικά tips. Δείτε εδώ για παράδειγμα σε βίντεο, βήμα - βήμα μια απίστευτη συνταγή που ακολούθησε για απίστευτα πεντανόστιμα ντονατς. Θα γλείφετε και εσείς τα δάχτυλα σας.

Το στιγμιότυπο με το τεράστιο μπαλκόνι τους

Χθες, ωστόσο και η Βάσω Λασκαράκη, αλλά και ο Λευτέρης Σουλτάτος, όπως και η μικρή Εύα χαλάρωσαν στο σαλόνι τους παρακολουθώντας τηλεόραση. Μάλιστα, με αφορμή τον καλό Ανοιξιάτικο καιρό άνοιξαν την μπαλκονόπορτα στο σαλόνι για να μπει καθαρός αέρας.

Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός είδαμε και το τεράστιο μπαλκόνι που έχουν και έχει θέα το πράσινο.

Βάσω Λάσκαρη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι