Μετακίνηση 6 για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου - Τους τσάκισε η γειτόνισσα

Τι έκαναν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετακίνηση 6 για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου - Τους τσάκισε η γειτόνισσα

Την καραντίνα τους όσο πιο εποικοδομητικά μπορούν περνούν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι μάλιστα, κάνει και την γυμναστική του, τόσο εντός σπιτιού, όσο και εκτός στέλνοντας το μήνυμα τους στο 13033 για μετακίνηση 6 και άσκηση στην ύπαιθρο.

Το ζευγάρι μετά από μια δυσκολία που πέρασε, αφού η κορούλα του Μελίτα, ανέβασε υψηλό πυρετό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες μέχρι να γίνει καλά, έχουν επιστρέψει στο σπίτι και πλέον είναι όλα όπως πριν. Τα παιχνίδια με την μικρή τους δεν έχουν τέλος.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους, πλέον σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Η μικρή τους είναι η κύρια προτεραιότητα τους. Τώρα ειδικά, που μένουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν βρει την ευκαιρία να περάσουν ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί της.

Ωστόσο, πάντα βρίσκουν και λίγο χρόνο να περάσουν οι δυο τους είτε στο σπίτι χαλαρώνοντας στο σαλόνι τους, είτε κάνοντας την γυμναστική τους. Χθες, πήραν την απόφαση να αθληθούν κάνοντας ποδηλατάδα στην γειτονιά τους, με αφορμή κιόλας τον καλό καιρό που είχε.

Μάλιστα, κάνοντας βόλτα με τα ποδήλατα τους τους «τσάκωσε» και μια γειτόνισσα τους από το μπαλκόνι της και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό είναι το στιγμιότυπο από την μετακίνηση 6 για Χατζίδου - Παύλου

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου μετακίνηση 6

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πέρασαν μερικές στιγμές με την κορούλα τους στο σπίτι. Τα παιχνίδια για την μαμά τον μπαμπά και την μικρή τους δεν είχαν τέλος. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρης τους. Και οι δυο είχαν πέσει στο πάτωμα και τα παιχνίδια με την μικρούλα τους δεν έλεγαν να τελειώσουν.