Η έκκληση της Μελίνας Ασλανίδου για αίμα - Τι συνέβη;

«Παρακαλούμε φίλους και γνωστούς για...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η έκκληση της Μελίνας Ασλανίδου για αίμα - Τι συνέβη;

Η Μελίνα Ασλανίδου καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων που πραγματοποιεί από την καθημερινότητα της. Χθες, ωστόσο, μια ανάρτηση της προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια που έγραψε στο κείμενο της. Γιατί έκανε έκκληση για αίμα;

Η τραγουδίστρια έχει δείξει πως βρίσκεται στο πλευρό το θαυμαστών της, αφού κιόλας αναδημοσιεύσει τις αναρτήσεις που κάνουν στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ απαντάει σχεδόν σε όλα τα σχόλια τους στις φωτογραφίες της.

Επίσης, τώρα που βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό κλεισμένη στο σπίτι της, η Μελίνα Ασλανίδου πραγματοποιεί και διάφορα live όπου τραγουδάει μαζί και με άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες αγαπημένα τραγούδια, ενώ έχει επικοινωνία και με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς τους απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις σε ζωντανή σύνδεση.

Χθες, ωστόσο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε ένα κείμενο όπου έκανε έκκληση για αίμα. Ένας συνάνθρωπος μας έχει την ανάγκη μας και η Μελίνα Ασλανίδου, θέλησε να βοηθήσει κάνοντας έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να βοηθήσουν.

Μελίνα Ασλανίδου έκκληση στο Instagram

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μια πολύ χαρμόσυνη είδηση γνωστή. Τι συνέβη;

Συγκίνηση προκάλεσε η Μελίνας Ασλανίδου και με το παρακάτω κείμενο της

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με ένα πολύ ηχηρό και σημαντικό μήνυμα που είδε και της έκανε εντύπωση.

Το μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά, "Αποκοιμηθήκαμε σε έναν κόσμο και ξυπνήσαμε σε έναν άλλο. Ξαφνικά η Disney είναι εκτός μαγείας. Το Παρίσι δεν είναι πια ρομαντικό, η Νέα Υόρκη δεν στέκεται πια, το κινεζικό τείχος δεν είναι πλέον φρούριο, και η Μέκκα είναι άδεια. Οι αγκαλιές και τα φιλιά γίνονται ξαφνικά όπλα, και το να μην επισκέπτονται γονείς και φίλους γίνεται πράξη αγάπης.

Ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι η δύναμη, η ομορφιά και τα χρήματα είναι άχρηστα και δεν μπορούν να σου πάρουν το οξυγόνο για το οποίο παλεύεις. Ο κόσμος συνεχίζει τη ζωή του και είναι όμορφος. Βάζει μόνο ανθρώπους σε κλουβιά. Νομίζω ότι μας στέλνει μήνυμα: "Δεν είσαι απαραίτητος. Ο αέρας, η γη, το νερό και ο ουρανός χωρίς εσένα είναι μια χαρά. Όταν επιστρέψετε, θυμηθείτε ότι είστε καλεσμένοι μου. Όχι οι αφέντες μου"".

Μελίνα Ασλανίδου ανατριχιαστικό κείμενο