Στο νοσοκομείο η Νατάσα Καλογρίδη - Ούρλιαξε από τον πόνο

Τι της συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο νοσοκομείο η Νατάσα Καλογρίδη - Ούρλιαξε από τον πόνο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη η οποία είχε ένα ατύχημα. Μάλιστα η ίδια πόναγε πολύ με αποτέλεσμα να ουρλιάξει. Τι είναι αυτό ωστόσο που της συνέβη;

Ειδικότερα η Νατάσα Καλογρίδη αναγκάστηκε για λίγο να αφήσει την καραντίνα, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο την βλέπουμε να είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και να δέχεται την "περιποίηση" της γιατρού. Τι της συνέβη όμως;

Στο βίντεο που ανέβηκε στο κοινωνικό δίκτυο η Καλογίρδη φωνάζει "πονάω, πονάω" ενώ η γιατρός της περιποιείται το τραύμα της. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο συγκεκριμένο βίντεο, που ανέβηκε ως story στο Instagram η Καλογρίδη έπαθε ένα έγκαυμα στην κοιλιά της. Δείτε ωστόσο και πως πήγε στο σούπερ μάρκετ, πριν από λίγες ημέρες. Θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Ορίστε και οι εικόνες

Νατάσα Καλογρίδη πληγή

Νατάσα Καλογρίδη στο νοσοκομείο

Εκτός από την Νατάσα Καλογρίδη που πήγε στο νοσοκομείο, ένα ατύχημα είχε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Με μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας έδειξε το ατύχημα που είχε. Τι είναι ωστόσο αυτό που τις συνέβη; Η ίδια λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε να έχει το πόδι της στον πάγο, ενώ έχει βάλει και ένα emoji από ένα ασθενοφόρο.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα η παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα με τα δύο της πόδια να είναι δεμένα, ενώ έχει και μια τρύπα στον κολάν της που μαρτυρά ότι κάτι πήγε στραβά. Ελπίζουμε να αναρρώσει σύντομα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ατύχημα στο πόδι