Αγνώριστη στο πρόσωπο σε αυτή τη φωτογραφία η Κάτια Ζυγούλη - Μόνο ο Ρουβάς θα την αναγνώριζε

Απίστευτη αλλαγή! Θα πάθετε σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη στο πρόσωπο σε αυτή τη φωτογραφία η Κάτια Ζυγούλη - Μόνο ο Ρουβάς θα την αναγνώριζε

Η Κάτια Ζυγούλη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία μοντέλα της ελληνικής showbiz και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες και περιοδικά. Σε μια φωτογράφιση που την είδαμε, είναι πραγματικά αγνώριστη στο πρόσωπο. Τόσο που μόνο ο Σάκης Ρουβάς θα την αναγνώριζε.

Η Βίκυ Καγιά χθες, θέλησε να κάνει μια σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από παλιές φωτογραφίες που είχε πραγματοποιήσει, μαζί και με την Κάτια Ζυγούλη στο πλευρό της. Όλες τους είναι άκρως εντυπωσιακές και μείναμε «κάγκελο» μόλις τις είδαμε.

Τώρα που βρίσκεται στο σπίτι της, αφού δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ δεν μπορεί να βγει και λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, όπως και όλοι μας εξάλλου, έκανε ένα απίστευτο throwback και σε μια φωτογραφία η Κάτια Ζυγούλη είναι πραγματικά αγνώριστη.

Κάτια Ζυγούλη και Βίκυ Καγιά είχαν ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με έντονο βλέμμα και μόλις δείτε την εικόνα θα πάθετε και εσείς σοκ. Επίσης, λόγω του ότι είναι ασπρόμαυρη και κάνει ακόμη περισσότερο έντονα τα χαρακτηριστικά του πρόσωπο τους της κάνει να είναι αγνώριστες.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πριν λίγες ώρες «έσκασε» μια αποκάλυψη για την Κάτια Ζυγούλη και στο πλευρό της βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς.

Λίγα λόγια για την καριέρα της Κάτιας Ζυγούλη

Σε ηλικία 18 ετών κι ενώ ήταν ήδη μέλος σε πρακτορείο μοντέλων, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς "Elit Model Look 1996", όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο. Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό "Playmate Of The Year" που προβλήθηκε από το κανάλι STAR και στέφθηκε νικήτρια.

Έπειτα, έζησε και εργάστηκε κατά διαστήματα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα γιατί ένιωθε μοναξιά στο εξωτερικό. Έχει ψηφιστεί δύο φορές "Μοντέλο της Χρονιάς" από την ελληνική βιομηχανία μόδας (2002 & 2004) ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των ελληνικών περιοδικών Vogue, InStyle, Playboy, Nitro, MarieClaire, Beaute, Glow κ.α.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με πολλούς σχεδιαστές για καμπάνιες και πασαρέλες. Το 2010, πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία "Επικίνδυνες Μαγειρικές" με τους Γιώργο Χωραφά και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το 2015, παρουσίασε το fashion show "MadWalk - The Fashion Music Project by Aperol Spritz"