«Έσκασε» αποκάλυψη για την Κάτια Ζυγούλη - Τι συμβαίνει;

Θα βγει στον αέρα η εκπομπή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσκασε» αποκάλυψη για την Κάτια Ζυγούλη - Τι συμβαίνει;

Μια αποκάλυψη «έσκασε» για την σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη. Τι συμβαίνει με την εκπομπή της που ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ; Αλλάζουν εντελώς όπως φαίνεται τα σχέδια και του δημόσιου σταθμού, όπως άλλαξαν και όλων των υπολοίπων καναλιών.

Συγκεκριμένα, μετά τα πρώτα βήματα του μοντέλου μπροστά από τις κάμερες, αφού διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube, πήρε την απόφαση να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και στην τηλεόραση με μια εκπομπή που αφορά την μόδα κάτι που είναι το στοιχείο της.

Μετά την είδηση που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως «παγώσει» λόγω του υψηλού κόστους που απαιτεί το κάθε επεισόδιο το οποίο η εταιρεία παραγωγής αδυνατεί να υποστηρίξει. Αφού, χορηγοί, δεν ήταν οι αναμενόμενοι και υπάρχουν προσπάθειες να δοθεί μια λύση, τελικά πήρε το πράσινο φως να βγει στον αέρα. Ωστόσο, αυτή την φορά κάτι άλλο την βάζει και πάλι στον «πάγο».

Κάτια Ζυγούλη εκπομπή ΕΡΤ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές και γράφονται ήδη παντού, λόγω της εξάπλωση του κορωνοϊού η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη, αναβάλλεται για την νέα τηλεοπτική χρονιά. Και πιο συγκεριμένα, έχει πάει για το Φθινόπωρο.

Κάτια Ζυγούλη: Ανατροπή με την εκπομπή της! Ο ρόλος του Σάκη Ρουβά!

Με πληροφορίες μου μέσα από το κανάλι, λοιπόν, σας αποκαλύπτω στο Youweekly.gr και το Vanda's blog πως η Κάτια θα είναι τελικά συμπαρουσιάστρια γιατί η Σάντη Τσοντάκη δεν πάει πουθενά! ΘΑ διατηρήσει την θέση της απλά θα προσθέσει δίπλα της την όμορφη παρουσία της συζύγου του Σάκη! Δεν έχουν μοιραστεί ακόμα οι ρόλοι, τι θα κάνει ποια δηλαδή αλλά όταν το μάθω θα σας το πω σίγουρα!

Ποιος ο ρόλος του Σάκη Ρουβά

Και μιας και είπα Σάκη Ρουβά... έμαθα πως για όλα εκείνος ευθύνεται! Δηλαδή, επειδή ο ίδιος διατηρεί μια άλφα σχέση με την εταιρεία παραγωγής Foss που έχει αναλάβει και το Idols που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΙ και θα είναι παρουσιαστής, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, σκέφτηκαν οι ιθύνοντες πως θα ήταν ότι πρέπει να συνεργαστούν με όλη την οικογένεια και κάπως έτσι έγινε η πρόταση στην Κάτια...

Εγώ να πω πως ανυπομονώ να την δω στην τηλεόραση! Good luck Κάτια, σε στηρίζουμε!