«Παγώνει» η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη - Δίπλα της ο Σάκης Ρουβάς

Το μεγάλο κόλλημα με τα λεφτά!

«Παγώνει» η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη - Δίπλα της ο Σάκης Ρουβάς

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη, που επρόκειτο μάλιστα να παρουσιάσει στην ΕΡΤ, «παγώνει». Στο πλευρό της αυτές τις ώρες, είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος και την στηρίζει όσο και όπως μπορεί.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», ο λόγος είναι το μεγάλο κόστος που απαιτεί το κάθε επεισόδιο το οποίο η εταιρεία παραγωγής αδυνατεί να υποστηρίξει. Οι χορηγοί, δεν ήταν οι αναμενόμενοι και υπάρχουν προσπάθειες να δοθεί μια λύση.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή είχε τίτλο, Ιστορίες μόδας και θα ασχολούνταν με πρόσωπα που άφησαν το στίγμα τους στον χώρο. Ένα από αυτά είναι και η Κάτια Ζυγούλη, με τις εμφανίσεις της να αφήνουν εποχή. Πάντως, το κανάλι της στο Youtube πάει από το καλό στο καλύτερο, με το βίντεο με τον αδερφό του Σάκη να έχει σαρώσει σε views, το έχετε δει; Αν όχι ιδού!

Η ανατροπή με την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη και ο ρόλος του Σάκη Ρουβά

Μια ανατροπή της τελευταίας στιγμές "έσκασε" για την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη και σας έχω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr! Έμαθα κιόλας ποιος ο ρόλος του Σάκη Ρουβά για το... άνοιγμα αυτό της αγαπημένης του!

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Κάτια εδώ και λίγο καιρό κάνει κάποια βήματα μπροστά στις κάμερες αφού πλέον είναι καναλάρχισα στο Youtube και με μεγάλη, μάλιστα, επιτυχία! Είδε, λοιπόν, ότι η κάμερα της πάει και είπε να βγει και τηλεόραση κι από μένα - αν με ρωτάτε - είναι ένα μεγάλο ναι!

Πριν από λίγες ημέρες διαδόθηκε η είδηση ότι θα αναλάβει δική της εκπομπή στο κανάλι ΕΡΤ και θα αντικαταστήσει την ήδη παρουσιάστρια, Σάντυ Τσοντάκη.

Ωστόσο, εμένα, οι πληροφορίες τώρα λένε άλλα γιατί το έψαξα - σιγά που θα το άφηνα!

Με πληροφορίες μου μέσα από το κανάλι, λοιπόν, σας αποκαλύπτω σήμερα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog πως η Κάτια θα είναι τελικά συμπαρουσιάστρια γιατί η Σάντη Τσοντάκη δεν πάει πουθενά! ΘΑ διατηρήσει την θέση της απλά θα προσθέσει δίπλα της την όμορφη παρουσία της συζύγου του Σάκη! Δεν έχουν μοιραστεί ακόμα οι ρόλοι, τι θα κάνει ποια δηλαδή αλλά όταν το μάθω θα σας το πω σίγουρα!

Ποιος ο ρόλος του Σάκη Ρουβά

Και μιας και είπα Σάκη Ρουβά... έμαθα πως για όλα εκείνος ευθύνεται! Δηλαδή, επειδή ο ίδιος διατηρεί μια άλφα σχέση με την εταιρεία παραγωγής Foss που έχει αναλάβει και το Idols που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΙ και θα είναι παρουσιαστής, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, σκέφτηκαν οι ιθύνοντες πως θα ήταν ότι πρέπει να συνεργαστούν με όλη την οικογένεια και κάπως έτσι έγινε η πρόταση στην Κάτια...

Εγώ να πω πως ανυπομονώ να την δω στην τηλεόραση! Good luck Κάτια, σε στηρίζουμε!