Καλλιτεχνικές ανησυχίες για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη - Έκατσαν με τα παιδιά και...

Ποιος λέτε τα πήγε καλύτερα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλλιτεχνικές ανησυχίες για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη - Έκατσαν με τα παιδιά και...

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της Ελληνικής showbiz το οποίο έχει «χτίσει» μια όμορφη και δεμένη οικογένεια. Την οικογενειακή της ευτυχία μάλιστα, ολοκλήρωσε ο ερχομό της κόρης τους πριν από λίγους μήνες. Μπορεί να έχουν 6 παιδιά ωστόσο, είναι συνεχώς δίπλα τους. Χθες, τους έπιασαν οι καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

Το ζευγάρι λατρεύει να περνάει χρόνο με τα 6 παιδιά του, αφού είναι η κύρια προτεραιότητα του. Ειδικά τώρα που μένουν μέσα στο σπίτι, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και τον μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, έχουν βρει την ευκαιρία να περάσουν ακόμη περισσότερο.

Τα παιχνίδια στην αυλή του σπιτιού τους δεν σταματούν. Μάλιστα, μαζί τους σε όλα τα παιχνίδια είναι κυρίως η Ολυμπία Χοψονίδου, αφού ο Βασίλης Σπανούλης πριν από λίγες ημέρες έκανε μια επέμβαση με αποτέλεσμα να είχε βάλει γύψο. Εκτός του ότι είναι συνέχεια από πάνω τους για να τα προσέχει, παίζει και εκείνη και γίνεται έτσι για λίγο παιδί και η ίδια.

Σπανούλη και Χοψονίδου τους έπιασαν... καλλιτεχνικές ανησυχίες

Χθες, η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη έκατσαν με τα παιδιά τους στο τραπέζι και ξεκίνησαν την ζωγραφική. Μάλιστα, το μοντέλο με την ζωγραφιά της θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα για τον κορνωοϊό.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλη Σπανούλη παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου Instagram

Τι κάνουν ωστόσο όταν είναι μόνοι τους;

Χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μια σειρά από instastories της αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως πέρασε την ημέρα της με το σύζυγο και τα παιδιά της τώρα που είναι όλοι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου είδαμε μερακλωμένο τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακπού να τραγουδά. Την στιγμή αυτή η πρώην Σταρ Ελλάς δεν γινόταν να μην την μοιραστεί στα social media.

Πριν λίγες ημέρες η full time μαμά έφτιαξε στα παιδιά της ένα απίστευτο μιλκσέικ και έχουμε και την συνταγή.