Τάκης Ζαχαράτος: Έπος! "Μετά τον Ντάνο η φαντασίωση έχει Χαρδαλιά"

Θα λιώσετε στο γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάκης Ζαχαράτος: Έπος!

Λυθήκαμε στα γέλια με το επικό βίντεο που ανέβασε ο Τάκης Ζαχαράτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O ταλαντούχος καλλιτέχνης πιάνει τον Ντάνο, από το Survivor και τον Νίκο Χαρδαλιά. Δείτε το και θα λιώσετε.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα μας λένε καθημερινά για τις εξελίξεις που έχουμε με τον κωρονοϊό. Ωστόσο ο βουλευτής της ΝΔ έχει "κατακτήσει" και το διαδίκτυο με τα σχόλια να πέφτουν βροχή για την εξωτερική του εμφάνιση.

Από αυτό φαίνεται να πιάστηκε και ο Ζαχαράτος που ανέβασε ένα ανεπανάληπτο βίντεο στο οποίο μας λέει ότι μετά τον Ντάνο ο επόμενος γκ@μενος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς. Μην ξεχνάμε βέβαια και το επικό στιγμιότυπου, στο οποίο τον είδαμε ντυμένο Στέφανο Τσιτσιπά.

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε

Μετά τον Τάκη Ζαχαράτο για τον Ντάνο και τον Χαρδαλιά δείτε και το επικό βίντεο με τον Καναράκη να κάνει τον Τσιόδρα

Ο Παντελής Καναράκης είχε μια ευφάνταστη ιδέα για να διασκεδάσει αυτόν και τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά και για να σατιρίσει τα όσα ζούμε αυτές τις ημέρες. Ο ταλαντούχος ηθοποιός λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram το οποίο μας έφερε δάκρυα γέλιου.

Καλό είναι να γελάμε και λίγο μέσα σε όλα αυτά τα οποία ζούμε αυτές τις ημέρες, καθώς μπορεί η κατάσταση να είναι δύσκολη, ωστόσο είμαστε ακόμα εδώ και θα τα ξεπεράσουμε όλα.

Ο Καναράκης λοιπόν μας έδωσε ακριβώς αυτήν την ευκαιρία. Να γελάσουμε και λίγο μέσα σε όλη αυτήν την "τρέλα". Ο ηθοποιός λοιπόν έγινε Τσιόδρας αλλά και Χαρδαλιάς και μας έδωσε μοναδικές στιγμές, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο ανέβασε στο Instagram.