Χωρισμός "βόμβα" στο Masterchef - Εκείνος γύρισε στην πρώην

Το αποκάλυψαν στο Ευτυχείτε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρισμός

Μια αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναφορικά με ένα ζευγάρι που χώρισε μετά το MasterChef. Μάλιστα εκείνος γύρισε πίσω στην πρώην κοπέλα του!

Ο λόγος για την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο, οι οποίοι είχαν ένα ειδύλλιο μέσα στο σπίτι του MasterChef. Μάλιστα ήδη αρκετοί ήταν οι παίκτες που βγαίνοντας από το ριάλιτι μαγειρικής του Star είχαν μιλήσει σε πρωινές εκπομπές για το ζευγάρι, που από ότι φαίνεται δεν κράτησε πολύ.

Όπως ειπώθηκε λοιπόν, στην εκπομπή του OPEN, η σχέση τους δεν κράτησε με τον επίδοξο chef μάλιστα να έχει συνεχίσει την ζωή του επιστρέφοντας στην πρώην κοπέλα του.

MasterChef Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος ζευγάρι

Πώς γνωρίστηκε όμως το ζευγάρι του MasterChef που φέρεται πλέον να έχει χωρίσει;

Οι φήμες ήθελαν εδώ και καιρό την Μαρία και τον Δημήτρη Μπέλλο να είναι ζευγάρι και τώρα η παίκτρια του MasterChef πέταξε μερικά σχόλια που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν! Μάλιστα η ίδια χαρακτήρισε τον Μπέλλο ως "γύπα" και μας είπε εμμέσως πλην σαφώς πως την "έριξε".

Όλα έγιναν στο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής στο οποίο είδαμε παίκτες από το παρελθόν να επιστρέφουν στο πλατό για μια ακόμα δοκιμασία.

Η Μαρία λοιπόν μιλώντας με τον Δημήτρη Τσίκιλη μας αποκάλυψε αν γνώριζε από πριν τον Δημήτρη ή αν όλα ξεκίνησαν μέσα στο παιχνίδι. Ειδικότερα ο Τσίκιλης την ρώτησε αν ήταν από πριν μαζί ή έγινε μέσα στο παιχνίδι, με την ίδια να του απαντάει χαρακτηριστικά:

"Στο παιχνίδι, αλλά δούλευα εδώ και έναν χρόνο με τον φίλο του. Είναι γύπας, με ακολούθησε στο Instagram πριν το παιχνίδι. Από αυτούς είναι"!