Κατερίνα Γερονικολού: Έκανε αποκάλυψη! Πώς τα πάει με την κόρη του Τσιμιτσέλη;

Μίλησε και για την μητρότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Γερονικολού: Έκανε αποκάλυψη! Πώς τα πάει με την κόρη του Τσιμιτσέλη;

Για την σχέση που έχει με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη, απάντησε η Κατερίνα Γερονικολού η οποία βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Ειδικότερα η ηθοποιός κάθισε μαζί με την Μιμή Ντενίση και συζήτησαν στην εκπομπή "Σημείο Συνάντησης" με τις δύο γυναίκες να μιλούν μεταξύ άλλων και για την μητρότητα.

"Αυτή την ερώτηση την έκανα πρόσφατα στη μαμά μου. Της είπα πολύ ειλικρινά αν θα ήμουν καλή μαμά. Μου είπε “ναι”. Είμαι τόσο ερωτευμένη με τη δουλειά και τόσο ευτυχισμένη προσωπικά. Όλο αυτό επειδή με ικανοποιεί σε ένα τεράστιο βαθμό, με έχει μουδιάσει και απλά το απολαμβάνω" είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού, απαντώντας σε ερώτηση της Ντενίση, για το αν πιστεύει ότι θα γίνει καλή μητέρα. Δείτε ωστόσο και πως περνά τον χρόνο της στο σπίτι η ηθοποιός. Τι είναι αυτό που κάνει;

"Αν γίνει θα είσαι μια πολύ καλή μαμά. Είσαι ήδη με το παιδί του Γιάννη. Έχετε μια πολύ ζεστή σχέση που τη βλέπω και στο θέατρο. Και αυτό είναι πάρα πολύ σπουδαίο" είπε από την μεριά της η Μιμή Ντενίση σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε προηγουμένως η Γερονικολού.

Ορίστε και το βίντεο από την εκπομπή

Η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη. για την οποία μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού, είχε γιορτή - Τα πόσα έκλεισε;

Πολλές χαρές για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αφού η αγαπημένη τους κόρη είχε χθες την ονομαστική της εροτή, γεγονός που γιόρτασαν και οι δύο με πολύ τρυφερές φωτογραφίες της μικρής, προκειμένου να της ευχηθούν.

Οι δυο τους μπορεί εδώ και καιρό να είναι χωρισμένοι και να έχουν προχωρήσει τις ζωές τους με άλλους συντρόφους, ωστόσο αυτό που τους ενώνει είναι η κόρη τους, η οποία μάλιστα εχθές γιόρτασε το όνομά της, ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Γιάννη Τσιμιτσέλης, θέλησαν να ευχηθούν στην μικρή Ευαγγελία για το όνομά της, και έτσι το έκαναν μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, στέλνοντας μερικά υπέροχα μηνύματα.