"Ήρωες δεν είναι ούτε ο Τσιόδρας ούτε οι γιατροί αλλά..." - Η ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι αναφέρει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Ήρωες δεν είναι ούτε ο Τσιόδρας ούτε οι γιατροί" αναφέρει μεταξύ άλλων μια ανάρτηση που μιλά γα τα όσα περνάμε αυτές τις ημέρες και η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τι είναι αυτό που αναφέρει;

Η ανάρτηση λοιπόν έχει έρθει από τον Λάζαρο - Χριστόφορο Βαφειάδη και έχει ανάβει στο Instagram από τον Διονύση Αλερτά. Τι είναι αυτό που αναφέρει ωστόσο για τους "ήρωες";

Ειδικότερα στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

"Λοιπόν για να τελειώσει η πλάκα ήρωες δεν είναι ούτε ο Τσιόδρας, ούτε ο Χαρδαλιάς και προπάντως ούτε οι γιατροί στην Ελλάδα με τα λίγα περιστατικά. Δυστυχώς όλοι αυτοί έχουν ψωνιστεί και ερωτευτεί τον εαυτό τους με την δημοσιότητα που έχουν πάρει και σιγά μην δώσουν το οκ για επιστροφή στην κανονικότητα.

Ήρωες είμαστε όλοι εμείς οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι που με κόστος τεράστιο οικονομικό καθόμαστε στο σπίτι μας στην καραντίνα και χάρις σε αυτό έχουμε αυτά τα λίγα κρούσματα και θανάτους.

Επίσης τα εύσημα πρέπει να πάρει και αυτός που κατάλαβε αρχικά τι έπρεπε να κάνει με πιθανόν μεγαλύτερο πολιτικό κόστος και είχε αυτά τα αποτελέσματα, ο πρωθυπουργός". Αφού ωστόσο μιλήσαμε για τον ιό και τον Σωτήρη Τσιόδρα, δείτε και πως πήγε στο γηροκομείο, όπου είχε κρούσματα.

Αυτή είναι η ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

ανάρτηση για Σωτήρη Τσιόδρα κορωνοϊός

Από την ανάρτηση πουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε αυτά που είπε ο Τσιόδρας για την απαγόρευση της κυκλφορίας

Την πεποίθηση του πως οι εβδομάδες που διανύουμε δεν αποτελούν την κατάλληλη στιγμή για χαλάρωση των μέτρων περιορισμού, επανέλαβε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της νόσου στη χώρα, ο Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε εκτενώς στη συζήτηση για την χαλάρωση των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσιόδρας, «η άρση των μέτρων είναι μαραθώνιος δεν είναι σπριντάρισμα». Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο τη στιγμή που ελάχιστες χώρες Αυστρία και Δανία συζητούν άρση των μέτρων, η Ιαπωνία ανακοινώνει πως κηρύσσει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε επίσης πως η Γουχάν θα άρει τα μέτρα μετά από 3 μήνες περιορισμό. Ο λοιμωξιολόγος έκανε λόγο για μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των μέτρων και των οικονομικών και κοινωνικών συνεπειών τους.

Τέλος, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως η επικρατέστερη επιλογή για την χαλάρωση των μέτρων θα αφορά σε μια εναλλαγή περιόδων άρσης και εφαρμογής μέτρων. Παρομοίασε την διαδικασία εμ την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρύ δρόμο με πολλές στροφές. «Μπορεί να χρειαστεί να φρενάρεις, κάποια στιγμή να αφήσεις τα φρένα, ξανά και ξανά ώσπου να φτάσεις με ασφάλεια στον προορισμό», είπε.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας σε κάθε περίπτωση αναφέρθηκε σε ανακοινώσεις τόσο του ΠΟΥ, όσο όμως και του Κέντρου αντιμετώπισης νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) που σημείωσαν πως δεν είναι αυτές οι εβδομάδες η κατάλληλη στιγμή για να αρθούν τα μέτρα περιορισμού από τον κορωνοϊό.

Πηγή: iefimerida.gr