Σωτήρης Κοντιζάς: Μας έλιωσε! Η τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα του

Τι κάνει στο σπίτι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωτήρης Κοντιζάς: Μας έλιωσε! Η τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει ένα μικρό break από το MasterChef που λόγω του ιού έχει διακόψει προσωρινά τα γυρίσματα και έτσι έχει περισσότερο χρόνο να περνά με την οικογένειά του. Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη του, που μας έλιωσε.

Ο κριτής του MasterChef είναι πλέον και αυτός σε αυτο-καραντίνα μέσα στο σπίτι, με τον ίδιο να κάνει και ορισμένες αναρτήσεις δείχνοντας μας πως τα περνάει κλεισμένος μέσα. Όπως και άλλοι, έτσι και ο γνωστός σεφ έχει πια περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στα παιδιά του με τον ίδιο να "αρπάζει" την ευκαιρία.

Μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μας αποκαλύπτει τι είναι αυτό που κάνει με τα παιδάκια του μέσα στο σπίτι. Να σας πούμε ότι ο ίδιος είχε κάνει και μια αποκάλυψη για την καριέρα του. Τι είχε πει τότε;

Τώρα λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να είναι αγκαλιά με την κόρη του και να της διαβάζει ένα κόμικ. Το στιγμιότυπο είναι πολύ τρυφερό και πραγματικά μας έλιωσε. Να πούμε δε ότι ο γνωστός σεφ έχει δύο παιδιά με την γυναίκα του Δέσποινα, την Αριάννα Τσιχίρο και τον Kenjiν που είναι μικρότερος.

Ορίστε και η φωτογραφία τους

Ο Σωτήρης Κοντιζάς εκτός από την φωτογραφία μας έλιωσε και με τα όσα είχε πει για την γέννηση της κορούλας του

Μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», κυκλοφόρησαν κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγες μέρες ο Σωτήρης Κοντιζάς για την κόρη του και το πώς ένιωσε όταν εκείνη ήρθε στη ζωή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον μικρότερο της οικογένειας.

«Άκου να δεις τώρα, θα είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι πώς ένιωσα την πρώτη φορά που είδα την Αριάννα-Τσιχίρο. Το Nolan είχε ανοίξει μια μέρα πριν γεννηθεί. Μου ήταν τόσο θολό που έχω ρωτήσει τη Δέσποινα αν ήμουν μέσα όταν γεννήθηκε. Είναι σαν να έχω πάθει μπλακ άουτ. Η Δέσποινα γεννούσε κι εγώ έπαιρνα στο μαγαζί να δω αν είναι όλα εντάξει. Θυμάμαι πάντως την πρώτη φορά που είδα τον Kenji, το δεύτερο παιδί.

Το όνομα Αριάννα απλώς μας άρεσε, ενώ Τσιχίρο έλεγαν το κοριτσάκι από το ‘Spirited Away’ του Μιγιαζάκι. Τον δεύτερο, τον φωνάζουμε Kenji, δεν είναι ακόμα επίσημο. Toν είδαμε και θεωρήσαμε ότι του ταιριάζει. Kenji, δηλαδή ‘second, the healthy one’.

Δεν θα το στρογγυλέψω. Θεωρώ ότι περνάει λίγος καιρός για να καταλάβει το ζευγάρι τι έγινε. Τουλάχιστον για μας, ήταν λίγο σφαλιάρα στην αρχή. Η φάση είναι ‘και τώρα, τι κάνουμε;’ Και ξαφνικά έρχεται μια στιγμή που συνειδητοποιείς ότι σχεδόν δε σε νοιάζει η δική σου σωματική ακεραιότητα. Σκέφτομαι, ας πούμε, να πάρω ένα σκουτεράκι για να μετακινούμαι στα μαγαζιά. Δεν σκέφτομαι αν εγώ πάθω κάτι, αλλά τι θα γίνει με τα παιδιά αν πάθω κάτι.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το συναίσθημα δεν το ένιωσα με το που γεννήθηκε το πρώτο παιδί. Εκείνη τη στιγμή προσπαθείς να διαβάσεις το γήπεδο: πού έχει νάρκες, τι γίνεται τώρα. Υπάρχει κι ένας εκνευρισμός, γιατί ξαφνικά η ζωή σου αλλάζει ριζικά» είπε μεταξύ άλλων ο σεφ.