Βγήκε για βόλτα ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη με την γυναίκα του - Δείτε φωτογραφίες

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκε για βόλτα ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη με την γυναίκα του - Δείτε φωτογραφίες

Για λίγο από την καραντίνα βγήκε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, ο Τριαντάφυλλος μαζί με την γυναίκα του Πωλίνα Φιλίππου και έκαναν την βόλτα τους με αφορμή τον καλό καιρό που επικρατούσε στην Αθήνα. Δημοσίευσε και φωτογραφία του στα social media.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, με την σύζυγο του, με την οποία παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι, ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό της κορούλας του, την οποία και οι δυο λατρεύουν.

Στις 12/10 του 2019 ήταν όταν το ζευγάρι πήρε την απόφαση να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη και ρομαντική τελετή. Αυτό ήταν ένα από τα όμορφα γεγονότα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη μετά τον άδικο και ξαφνικό χαμό του.

Πλέον μπορεί να είναι σε καραντίνα, ωστόσο προσπαθούν να την περάσουν όσο πιο όμορφα και εποικοδομητικά γίνεται. Χθες, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης έστειλε το μήνυμα του για Μετακίνηση 6 στο 13033 και απόλαυσε την βόλτα του με την οικογένεια του.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου πήγε να δει.

Ωστόσο, δείτε εδώ και την ανακοίνωση που έκανε ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη.

Πριν λίγες ημέρες είδαμε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της Πωλίας Φιλίππου

Η Πωλίνα Φιλίππου το βράδυ της Δευτέρας, θέλησε να πει «καληνύχτα» στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια άκρως ρομαντική φωτογραφία. Συγκεκριμένα, ήταν μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον θρησκευτικό γάμο που πραγματοποίησαν με τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη.

Η ηθοποιός έλαμπε μέσα στο κατάλευκο νυφικό της και στο πλευρό του αγαπημένου της

Τριαντάφυλλος Παντελίδης Πωλίνα Φιλίππου γάμος

Ωστόσο, ακούστε και τον μικρό αδερφό του Παντελή Παντελίδη να τραγουδά. Θα ανατριχιάσετε.