Η Έλενα Παπαρίζου μας γυρίζει πίσω στην Eurovision - Έκανε χαμό στο Instagram

Ποιο φαβορί από άλλη χώρα ήταν μαζί της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Έλενα Παπαρίζου μας γυρίζει πίσω στην Eurovision - Έκανε χαμό στο Instagram

Χαμό στο Instagram έκανε η Έλενα Παπαρίζου, όχι με μία από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσιεύει, αλλά με ένα βίντεο που μας γύρισε πίσω στον χρόνο και στην εποχή που η τραγουδίστρια μας είχε εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου συναντήθηκε μέσω live με ένα από τα φαβορί της Eurovision, την οποία συνάντηση οργάνωσε ο Δημήτρης Κοντόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος έχει αφήσει ιστορία στον διαγωνισμό.

Έτσι λοιπόν, η τραγουδίστρια συναντήθηκε με τον Σεργκέι Λαζάρεφ ο οποίος είχε κατακτήσει την 3η θέση στη Γιουροβίζιον το 2016. Οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια και χάρισαν στους χρήστες του Instagram μοναδικές στιγμές.

Να σημειώσουμε πως στο νέο Q Session του Δημήτρη Κοντόπουλου, δηλαδή τις μουσικές συναντήσεις, έχουμε δει αγαπημένους καλλιτέχνες. Πριν από λίγες ημέρες τραγούδησε η Στεφανία Λυμπερακάκη το τραγούδι που ήταν να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2020.

Eurovision: Όταν η Ελενα Παπαριζου πήρε την πρωτιά είχε σοβαρό αντίπαλο!

Όταν η Έλενα Παπαρίζου πήγε στη Eurovision που έγινε στο Κίεβο το 2005, είχε να αντιμετωπίσει έναν σοβαρό αντίπαλο προκειμένου να καταφέρει και να πάρει την πρωτιά! Ωστόσο η τραγουδίστρια τον άφησε με άνεση στη δεύτερη θέση και πανηγύρισε τη νίκη της!

Το 2005 ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για τον διαγωνισμό της Eurovision, μιας και δεν ήταν λίγες οι συμμετοχές που μπορούσαν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

Ωστόσο μόνο μία τα κατάφερε και αυτή δεν ήταν άλλη από την Έλενα Παπαρίζου, η οποία όχι μόνο βγήκε στην πρώτη θέση, αλλά απέσπασε και σειρά από 12αρια από πολλές χώρες.

Τη δεύτερη θέση τότε πήρε η Μολδαβία, με τους Zdob și Zdub, οι οποίοι με το ιδιαίτερο τους act, κατάφεραν να κερδίσουν το λαό της Ευρώπης. Ωστόσο παρέμειναν στη δεύτερη θέση.

Είδατε στο μεταξύ το όνομα που θα πάει στη Eurovision και θα μας κάνει να ξεχάσουμε την Έλενα Παπαρίζου;

eurovision παπαριζου