Πάσχα με... καραντίνα για την Μαρί Σαντάλ και τον Παύλο - Που βρίσκονται;

Έτσι τα πέρασαν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάσχα με... καραντίνα για την Μαρί Σαντάλ και τον Παύλο - Που βρίσκονται;

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος βρίσκονται στην Νέα Υόρκη που περνά δύσκολες ώρες λόγω του κορωνοϊού. Έτσι ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του είναι σε καραντίνα τις ημέρες του Πάσχα.

Τα πράγματα με τον ιό στην Αμερική και δε στην Νέα Υόρκη είναι πολύ δύσκολα με την Μαρί Σαντάλ να μιλά μάλιστα σε δίκτυο των ΗΠΑ για τα το συμβαίνει αυτές τις ημέρες. Ήδη και εκεί έχει μπει απαγόρευση της κυκλοφορίας και έτσι το ζευγάρι, μαζί με τα παιδιά του, έμειναν μέσα τις γιορτινές αυτές ημέρες. Άλλωστε ο ένας από τους γιους τους, έχει αγοράσει πρόσφατα και ένα νέο σπίτι! Θα πάθετε σοκ με την τιμή.

Η Μαρί Σαντάλ μιλώντας στο BTNews αναφέρθηκε στα παιδιά της λέγοντας ότι κάνουν στο Πανεπιστήμιο μαθήματα εξ αποστάσεως, ενώ δεν παρέλειψε να μας δείξει και σε ανάρτηση που έκανε τα αβγά που έβαψε με την οικογένεια.

Από την Μαρί Σαντάλ και τον Παύλο, που έκαναν Πάσχα μαζί με την οικογένεια, στην Ελληνίδα που εγκλωβίστηκε στην Νέα Υόρκη

Μία γνωστή Ελληνίδα, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες αποκλεισμένη στην Νέα Υόρκη, ανήμπορη να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα η ίδια χαρακτήρισε την όλη κατάσταση «αισχρή».

Ο κορωνοϊός έκλεισε πολλούς ανθρώπους στα σπίτια του αλλά και πολλούς τους άφησε εκτός Ελλάδος μιας και πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν με σκοπό τον περιορισμό του ιού.

Σάννυ Μπαλτζή Νέα Υόρκη

Μία από αυτές ήταν και η πτήση της Σάννυ Μπαλτζή από Νέα Υόρκη, η οποία ακυρώθηκε και έτσι δε θα μπορέσει για λίγο ακόμα καιρό να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έγραψε:

«Ήταν να επιστρέψω Αθήνα στις 19/3 σήμερα ανακοινώθηκε ότι είναι η τελευταία πτήση για Αθήνα με Emirates.... (Απαγορευτηκαν όλες οι πτήσεις για Ευρώπη ) Ποιος θα πρώτοεπιστρέψει; Και τώρα τι ; Θα παραμείνουμε αποκλεισμένοι στην Νέα Υόρκη μην ξέροντας αν ο ένας μήνας γίνει δυο η και δέκα; Αίσχος».