MasterChef: Άρχισαν τα "όργανα" με Μαρία και Μπέλλο - «Κάνε ό, τι θέλω εγώ»

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η δοκιμασία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Άρχισαν τα

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, πριν καλά καλά ξεκινήσει η ομαδική δοκιμασία, ξεκίνησαν τα "όργανα" ανάμεσα στη Μαρία και τον Μπέλλο, με την πρώτη να του ξεκαθαρίζει πως πρέπει να κάνει ό, τι θέλει εκείνη και να μην πάρει δικές του αποφάσεις.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι του διαγωνισμού μαγειρικής έχει δώσει πολλές στιγμές τηλεοπτικού ενδιαφέροντος από τη μέρα που έγινε γνωστό το ειδύλλιό τους.

Έτσι σήμερα με το που ξεκίνησε η ομαδική δοκιμασία, η Μαρία επέλεξε τον Δημήτρη για υπαρχηγό στην ομάδα της, ενώ στο σπίτι είχε συζητηθεί πως θα τον έβαζε αρχηγό στην αντίπαλη ομάδα.

Ωστόσο δεν αποφάσισε κάτι τέτοιο και τον πήρε στο πλευρό της, με τους κριτές να ρωτάνε στο τέλος αν θέλει κανείς να αλλάξει ομάδα. Ο Δημήτρης ήταν ο μόνος που σήκωσε το χέρι του λέγοντας πως θα ήθελε να βρεθεί απέναντι από την Μαρία για να την νικήσει.

Το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά που έφερε αναστάτωση

Έτσι ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε: «Λόγω της συνολικότερης καλής σου απόδοσης μέσα στο MasterChef μπορείς να βγάλεις την ποδιά και να τη δώσεις σε εκείνον που θα ήθελες να έρθει στη θέση σου».

Ο Δημήτρης το σκέφτηκε για λίγο και η Μαρία γύρισε και του έριξε ένα πολύ αυστηρό βλέμμα λέγοντας: «Εσύ αποφασίζεις, αλλά κάνε ότι θέλω». Η Κατερίνα βεβαίως σχολίασε το όλο σκηνικό στη συνέχεια στις κάμερες και μετά τη φαρμακερή ατάκα που πέταξε για τον Γιώργο στο masterclass, σχολίασε πως η Μαρία κάνει ό, τι θέλει τον Δημήτρη.

«Σεφ λέω να μείνω γιατί διαφορετικά δε με βλέπω να βγάζω άλλο επεισόδιο», απάντησε ο Δημήτρης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σχολιάζει με χιούμορ:

«Τα έδειξες τα δόντια σου. Βάρεσες το χέρι στο τραπέζι».

Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Κοντιζάς υπογράμμισε πως «δε θα μπορούσε να γίνει αυτή η αλλαγή. Θέλαμε μόνο να δούμε αυτό που είδαμε».