Παρανόμησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το My Style Rocks

Πάτησε το "2" αλλά δεν πήγε σούπερ μάρκετ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παρανόμησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το My Style Rocks

Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τη γνωρίσαμε μέσ από τη συμμετοχή της στο φετινό My Style Rocks και μας "μάγεψε" από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε. Σήμερα ωστόσο αποφάσισε να παρανομήσει και αντί να πάει στο σούπερ μάρκετ, βγήκε για καφέ.

Το Υπουργείο Υγείας έχει δώσει τις οδηγίες του για να αποφεύγουμε τις περιττές μετακινήσεις, ωστόσο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χρειάστηκε να βγει από το σπίτι για να πάει στο συνεργείο και όχι μόνο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μία σειρά insta story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πάτησε τον αριθμό 2, ενώ στην πραγματικότητα ήθελε να πάει στο συνεργείο, δείτε πως η Κατερίνα Στικούδη "αποχαιρετά" προσωρινά το My Style Rocks. Τι ανακοίνωσε;.

Πριν κι απ' αυτό ωστόσο θέλησε να συναντήσει έναν φίλο της, ο οποίος όπως αποκάλυψε ερχόταν από μακριά με το ποδήλατο, για να πιούνε μαζί καφέ σε εξωτερικό χώρο.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My style rocks

Όσο η Ευρυδίκη όμως και οι άλλες παίκτριες είναι σπίτι τους, ή κάνουν βόλτες, τι βλέπουμε στη θέση του My Style Rocks

Όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα του My Style Rocks σταμάτησαν προσωρινά λόγω του κορωνοϊού, με το τελευταίο επεισόδιο να ήταν το Gala. Ο ΣΚΑΪ με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστή τη νέα ενημερωτική εκπομπή που θα βλέπουμε από εδώ και πέρα στην θέση του.

Αρχικά είχε ειπωθεί πως το σίριαλ «Φτερωτός θεός» με πρωταγωνιστή τον Τζαν Γιαμάν, που είχε διακοπεί από τον σταθμό στις αρχές της φετινής χρονιάς προκειμένου να ξεκινήσει το «My Style Rocks», θα επέστρεφε, κάτι που δεν ισχύει πια.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο σταθμός στην ανακοίνωσή του, “Νέα, ζωντανή ενημερωτική εκπομπή ξεκινά τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, στις 17.05, στον ΣΚΑΪ. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή ο Νίκος Στραβελάκης, και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη η Εύα Αντωνοπούλου θα παρουσιάζουν όλες τις… Εξελίξεις Live που αφορούν στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις της στη ζωή μας, την κοινωνία αλλά και την οικονομία; Τι περιοριστικά μέτρα λαμβάνει η κυβέρνηση;

Οι ραγδαίες Εξελίξεις Live... Λεπτό προς λεπτό, καθημερινά, θα καταγράφονται όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο, με τους ειδικούς να δίνουν οδηγίες, να ενημερώνουν για τους κινδύνους αλλά και για οτιδήποτε ελπιδοφόρο έρχεται. “Εξελίξεις Live”, καθημερινά στις 17.05".