MasterChef: Έστειλε φιλάκια η Κατερίνα - «Ζηλεύουν γιατί είναι μόνο μάγειρες»

Ατάκες φωτιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Έστειλε φιλάκια η Κατερίνα - «Ζηλεύουν γιατί είναι μόνο μάγειρες»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Κατερίνα ξεκίνησε για ακόμα μία φορά να λέει τις δικές της ατάκες και μάλιστα μέσα από την κάμερα έστειλε φιλάκια στους συμπαίκτες της, σχολιάζοντας πως τη ζηλεύουν γιατί είναι μόνο μάγειρες.

Δε θα μπορούσε να κυλήσει ομαλά αυτό το επεισόδιο αν η Κατερίνα δεν έκανε ένα σχόλιο για το επάγγελμά της και για τον Γιώργο.

Έτσι στη σημερινή ομαδική δοκιμασία με μεγάλη ευκολία τα έκανε και τα δύο.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα ως μέλος της κόκκινης ομάδας, σήμερα ανέλαβε να φτιάξει ένα ξεχωριστό γλειφιτζούρι με την ίδια να σχολιάζει καυστικά: «Κάποιον θα βρω και γω να διώξω».

«Μας απειλεί η κομμώτρια; Την αγαπάμε, την εκτιμάμε αλλά ο καθένας στο επάγγελμα του» απάντησε με σαφήνεια, επίσης με χαμόγελο, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, δείτε και το σχόλιο που έκανε ο Κώστας για την Κατερίνα.

Με τη σειρά της, όμως, η εκρηκτική διαγωνιζόμενη του MasterChef ξεσπάθωσε στην κάμερα: «Με ζηλεύουν! Επειδή είμαι και κομμώτρια και μαγείρισσα. Αυτοί είναι μόνο μάγειρες! Κατάλαβες; Παιδάκια μου καλά»!

Νωρίτερα βέβαια είχε πιάσει το αγαπημένο της θέμα που δεν είναι άλλο από τον Γιώργο

«Τα καλά παιδιά είναι από εκεί, στη μπλε ομάδα» σημείωσε Κατερίνα Λένη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των πιάτων.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εγώ τα λέω αλλά δεν με πιστεύει κανείς! Γιώργο, καλά είσαι;». Ο Γιώργος βέβαια της απάντησε με άνεση, «καλά είμαι Κατερίνα μου, εσύ;», η Κατερίνα συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Μπράβο αγόρι μου! Πολύ Χαίρομαι»!

Στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα ο Γιώργος αποκάλυψε: «Δεν μου λείπει καθόλου η Κατερίνα, είναι η αλήθεια. Έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα είναι στην άλλη ομάδα απέναντι».