MasterChef: Η φαρμακερή ατάκα του Κώστα για την Κατερίνα - «Αυτή η μάγισσα...»

Αδιανόητες κουβέντες στον αέρα του STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η φαρμακερή ατάκα του Κώστα για την Κατερίνα - «Αυτή η μάγισσα...»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Κώστας δεν άντεξε και πέταξε μία φαρμακερή ατάκα για την Κατερίνα με την οποία δεν τα πάει καλά, τολμώντας να την αποκαλέσει μάγισσα στον τηλεοπτικό αέρα και σχολιάζοντας πως μάλλον τον έχει ματιάσει.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που δεν έχουν προκαλέσει σχεδόν ποτέ ενώ σε κάθε επεισόδιο δείχνει πως έχει αρκετό χιούμορ και αντιμετωπίζει θετικά ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Ο Κώστας ωστόσο έδειξε στη σημερινή ομαδική δοκιμασία πως έχει απηυδήσει από τον χαρακτήρα της Κατερίνας και από όσα λέει με αποτέλεσμα να την χαρακτηρίσει μπροστά στις κάμερες.

Συγκεκριμένα, ξεκινώντας τη φράση με το αστείο ότι είναι ματιασμένος, ο Κώστας είπε πως μάλλον το έχει κάνει αυτή η μάγισσα που ακούει πράγματα πίσω από κλειστές πόρτες.

Προειδοποίησε παράλληλα την Κατερίνα να προσέχει τι λέει γιατί όπως φαίνεται τελικά κάνει αυτά που κοροϊδεύει και λέει εκείνη πράγματα πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ δείτε τι έγινε και με τη Μαρία και τον Μπέλλο στην αρχή του επεισοδίου.

Στο μεταξύ χθες, η Κατερίνα πέταξε με τη σειρά της μία φαρμακερή ατάκα για τον Γιώργο

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του μαθήματος του Πάνου Ιωαννίδη, με τον γνωστό σεφ να δείχνει στους επίδοξους masterchef, μία τεχνική για να μαλακώσει το ψάρι, χτυπώντας το με ένα σφυρί.

Η Κατερίνα ενθουσιάστηκε με την ιδέα του σφυριού και αμέσως ρώτησε τον σεφ αν θα μπορούσε να το δανειστεί, με έναν από τους συμπαίκτες της να απαντά αμέσως: «Να το χρησιμοποιήσει στα κεφάλια των άλλων παιδιών».

Και μπορεί μια τέτοια ατάκα να προκάλεσε το γέλιο των υπόλοιπων παικτών, δε συνέβη ωστόσο το ίδιο και με την Κατερίνα η οποία στράβωσε τη μούρη και απάντησε πως κανονικά δεν πρέπει να της βάζουν ιδέες.

Η αντίδραση του Γιώργου και του Κώστα

Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς πως η φαρμακερή ατάκα της Κατερίνας πήγαινε για ακόμη μία φορά στον Γιώργο, μιας και έχει δείξει εδώ και μήνες την αντιπάθειά της προς το πρόσωπο του.

Ο Γιώργος μαζί με τον φίλο του Κώστα, αντιμετώπισαν με μεγάλη ψυχραιμία και χιούμορ την άτυπη "απειλή" της Κατερίνας και απάντησαν πως από εδώ και στο εξής θα κλειδώνουν την πόρτα του δωματίου τους, σε περίπτωση που γίνει πιο βίαιη η Κατερίνα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα έγιναν στο MasterClass, από το οποίο έλειπε η Ντέμη: