MasterChef: Το σχόλιο του Πάνου Ιωαννίδη που "τρέλανε" τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Δεν περίμενε να το ακούσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Το σχόλιο του Πάνου Ιωαννίδη που

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τον Πάνο Ιωαννίδη να κάνει ένα αδιανόητο σχόλιο στον Σταύρο Βαρθαλίτη με τον διαγωνιζόμενο να "τρελαίνεται" κανονικά με αυτό που άκουσε ενώ αναπόλησε και τις πρώτες του μέρες στο παιχνίδι.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έχει στην ομάδα του τον Σταύρο Βαρθαλίτη και του δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη μιας και έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο καλούς του μάγειρες.

Στη σημερινή δοκιμασία ωστόσο θέλησε να του κάνει ένα πείραγμα και έτσι πλησιάζοντάς τον σχολίασε τα γυαλιά που φορούσε τα οποία δεν ήταν τα καθιερωμένα του με τους μπλε φακούς που τον είχε ενοχλήσει στις οντισιόν.

Ο Σταύρος γέλασε με το σχόλιο του κριτή και αναπόλησε τις πρώτες μέρες του στον διαγωνισμό αλλά και τα όσα είχαν γίνει στην οντισιόν του όπου πήρε το «όχι» από τον μετέπειτα μέντορά του. Δείτε ωστόσο και τα φαρμακερά σχόλια που έκανε η Κατερίνα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο:

Τι είχε συμβεί στην οντισιόν του

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, μπήκε μέσα στην κουζίνα φορώντας ένας ζευγάρι παράξενα γυαλιά και ένα χαβανέζικο πουκάμισο.

Όπως εξήγησε στους κριτές, τα γυαλιά αυτά είναι το γούρι του και τα φοράει συνέχεια, ωστόσο αργότερα οι κριτές του ζήτησαν να τα βγάλει μιας και δεν αρμόζει αυτή η εμφάνιση μέσα σε μία κουζίνα.

Έτσι αφού τα έβγαλε, οι κριτές του έκαναν μία σκληρή κριτική, με τον Πάνο Ιωαννίδη να του εξηγεί πως ο ίδιος δε θα τον έπαιρνε στη δουλειά ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς του έδωσε ένα "όχι".

Ωστόσο ο παίκτης κατάφερε να πάρει τα δύο ναι που ήθελε μιας και το φαγητό του ήταν πολύ νόστιμο.