«Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελεονώρας Ζουγανέλη για την παχυσαρκία

Όλα όσα είπε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου» - Η  συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελεονώρας Ζουγανέλη για την παχυσαρκία

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χαζτηνικολάου και δε δίστασε να κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την παχυσαρκία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ένιωθε καθόλου καλά με τον εαυτό της στην εφηβεία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», μέσα από την οποία μίλησε για την καριέρα της και τη ζωή της ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα παχυσαρκίας που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, αρχικά δεν αισθανόταν άνετα να μιλάει γι' αυτό, ωστόσο στη συνέχεια κατάλαβε πως κάτι τέτοιο της έδωσε πείσμα και ξεκίνησε να το αντιμετωπίζει διαφορετικά, ενώ τις προάλλες έκανε μία πολύ όμορφη ανάρτηση σχετικά με όλα όσα της λείπουν λόγω της καραντίνας.

Μέσα από τη συνέντευξή της ακόμα, δεν έκρυψε πως πίσω από το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της, υπήρχαν κι άλλα προβλήματα που δεν είχαν ακόμα βγει στην επιφάνεια, και κατάφερε με τον καιρό να τα ξεπεράσει.

Ελεονώρα Ζουγανέλη παχυσαρκία

Αναλυτικά όσα είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω γι’ αυτό το πράγμα, όχι γιατί είναι κάτι προσωπικό αλλά γιατί ο κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και με αυτό που συνέβαινε, αρχικά. Στη συνέχεια κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα κρύβει άλλα πολλά προβληματάκια που είναι να αντιμετωπίσω» είπε αρχικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε αναφερόμενη στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την παχυσαρκία: «Δεν με στοιχειώνει. Ακόμη και η παχυσαρκία θεωρώ ότι ήταν μια διαδρομή που με έβαλε στον δρόμο μιας ουσίας. Επειδή ήμουν στην εφηβεία μου ήρθε λίγο κόντρα εκείνη την εποχή, αλλά μου άφησε ένα μεγάλο δώρο που λέγεται πείσμα, το οποίο αυτή τη στιγμή μου είναι χρήσιμο».