Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου με την εικόνα της - Το ηχηρό μήνυμα

Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου με την εικόνα της - Το ηχηρό μήνυμα

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και καθημερινά κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της τώρα στην καραντίνα. Ωστόσο, χθες έκανε μια διαφορετική από τις άλλες ανάρτηση που συγκίνησε, ενώ πέρασε και ένα ηχηρό μήνυμα για τα όσα διανύει η χώρα μας, αλλά και πολλές χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η τραγουδίστρια ακολουθεί όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, αλλά και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς για την προστασία μας από τον κορωνοϊό. Βγαίνει μόνο για να αθληθεί, όπως έχουμε δει από αναρτήσεις της και μένει στο μέσα στο σπίτι.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχεδόν καθημερινά κάνει lives όπου επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις της. Ενώ, τραγουδά και με άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Χθες ωστόσο, με μια ανάρτηση της θέλησε να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα για τα όσα περνάει η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού. Μια εικόνα με ένα κείμενο που μοιράστηκε συγκίνησε, χθες το βράδυ.

Αυτό είναι το μήνυμα της

Μελίνα Ασλανίδου Instagram

Λίγες ώρες νωρίτερα, θέλησε πει λίγα λόγια την Μεγάλη Εβδομάδα με δυο φωτογραφίες της από βόλτα που έκανε την εξοχή με αφορμή τον καλό καιρό που επικρατούσε.

«Μεγαλη Δευτερα ...η μεγαλη αγια εβδομαδα ηρθε..φετος θα την ζησουμε διαφορετικα μα ειμαι ευγνωμων οπως και να εχει γιατι θα την ζησουμε ...καλη σας μερα φιλαρακια μου καραντινα Νο25!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτηση της και όπως ήταν επόμενο τα likes, αλλά και τα σχόλια έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μελίνα Ασλανίδου καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων που πραγματοποιεί από την καθημερινότητα της. Χθες, ωστόσο, μια ανάρτηση της προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια που έγραψε στο κείμενο της. Γιατί έκανε έκκληση για αίμα;