Δυνατό το μήνυμα της Πάολα - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυνατό το μήνυμα της Πάολα - Τι συνέβη;

Το δικό της μήνυμα για την Μεγάλη Εβδομάδα, θέλησε να στείλει η Πάολα με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια θέλησε να αναφερθεί στα όσα σημειώνονται στην Ελλάδα με ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μπορεί να μην είναι λάτρης των social media και να μην κάνει συχνά αναρτήσεις, ωστόσο όταν αυτό γίνεται πάντα τραβάει όλα τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, με τα likes να πέφτουν σαν την βροχή.

Η Πάολα είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και αυτό γιατί εκτός από μια εκρηκτική προσωπικότητα και μια απίστευτη φωνή έχει τέλειο κορμί και τα πόδια της σε αφήνουν «ξερό». Σε κάθε εμφάνιση της επί σκηνή προκαλεί πανικό. Ωστόσο, έχει αποδείξει πως είναι πολύ ευαισθητοποιημένη, αλλά και δίπλα στον κόσμο που έχει ανάγκη.

Τώρα που μένει στο σπίτι της, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να περάσει ένα δυνατό μήνυμα. Συγκεκριμένα, ξέθαψε ένα παλιό βίντεο της, όπου ευχόταν για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και είχε περάσει ένα δυνατό μήνυμα. Τα likes αλλά και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν για ακόμη μια φορά βροχή.

Ωστόσο εσείς έχετε δει την κόρη της Πάολα; Αν όχι τότε θα εκπλαγείτε με το πόσο η μικρή είναι ίδια με την μαμά της. Οι δυο τους γιόρτασαν τα γενέθλιά της μικρούλας οικογενειακά και με τις κατάλληλες προστασίες.

Λίγες ημέρες πριν «ξέθαψε» μια φωτογραφία από το παρελθόν της

Πριν λίγες ημέρα η Πάολα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της που είχε τραβηχτεί από πριν «σκάσει» η πανδημία του κορωνοϊού. Είναι από μια εμφάνιση της επί σκηνής νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδούσε. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογραφία της μοιάζει σαν πίνακας, αφού η τραγουδίστρια είναι πανέμορφη.