Ολυμπία Χοψονίδου: Αδιανόητο - Δεν φαντάζεστε τι έκαναν τα παιδιά της στο πάτωμα του σπιτιού

Ποιος θα τα καθάρισε άραγε μετά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολυμπία Χοψονίδου: Αδιανόητο - Δεν φαντάζεστε τι έκαναν τα παιδιά της στο πάτωμα του σπιτιού

Εποικοδομητικά θέλουν να περνούν τις ημέρες τους σε καραντίνα με τα 6 παιδιά τους, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου. Χθες, μάλιστα έγινε κάτι αδιανόητο στο σπίτι τους, αφού δεν φαντάζεστε τι έκαναν τα παιδιά τους στο πάτωμα στην αυλή τους.

Το ζευγάρι έχει τρελή αδυναμία και στους 6 καρπούς του έρωτα του και είναι η κύρια προτεραιότητα του. Θέλουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί τους και τώρα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας και τον αυτοπεριορισμό λόγω του κορωνοϊού περνούν ακόμη περισσότερο.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου ήταν περισσότερο καιρό κλεισμένοι στο σπίτι, καθώς ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακούς είχε κάνει μια επέμβαση στο πόδι του και τον ήθελε να είναι συνέχεια καθιστός στο σπίτι.

«Είμαι περίπου δύο μήνες μέσα, είναι πολύ όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας. Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας. Παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, γεμίζουμε τον χρόνο πάρα πολύ όμορφα και περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έρχονται και οι στιγμές της έντασης, είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Ξέρετε, προσπαθούμε να συμβουλεύσουμε. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου. Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι», είχε πει μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξη που είχε δώσει σε εκπομπή στην τηλεόραση πριν λίγες εβδομάδες.

Τι έκαναν ωστόσο τα παιδιά τους στο πάτωμα του σπιτιού;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο στιγμιότυπα από την αυλή στο σπίτι τους, όπου έπαιζαν τα παιδιά της. Ωστόσο, δεν φαντάζεστε τι έπαιζαν.

Συγκεκριμένα, είχαν πάρει όλα από μια κιμωλία και ζωγράφισαν στο πάτωμα διάφορες φιγούρες και σπιτάκια με την μαμά τους να είναι από πάνω τους και να τα προσέχει όλη την ώρα.

Ολυμπία Χοψονίδου Instagram

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά