Βασίλης Σπανούλης: Ανατριχιάζουν τα λόγια του - 2 μήνες σπίτι με την Ολυμπία Χοψονίδου

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλης Σπανούλης: Ανατριχιάζουν τα λόγια του - 2 μήνες σπίτι με την Ολυμπία Χοψονίδου

Ανατριχιάζουν τα λόγια του μπασκετμπολίστα, Βασίλη Σπανούλη με αφορμή τον αυτοπεριορισμό και την απαγόρευσης της κυκλοφορίας που τον έχουν κάνει να μένει στο σπίτι. Ωστόσο, μαζί με την Ολυμπία Χοψονίδου είναι κλεισμένοι στο σπίτι περίπου δυο μήνες, καθώς είχε ένα περιστατικό με το πόδι του όπου χρειάστηκε επέμβαση.

Ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε στην έκτακτη εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, στο MEGA τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και αναφέρθηκε τόσο στη ζωή στο σπίτι την εποχή του κορωνοϊού μαζί με τα 6 παιδιά του και τη σύζυγο του, ενώ εξήγησε ότι δεν έχει βγει καθόλου από το σπίτι του.

Η οικογένεια του να σημειώσουμε πως μεγάλωσε κατά ένα μέλος πριν από μερικούς μήνες. Η Ολυμπία Χοψονίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέον στην οικογένεια τους και μέσα στο σπίτι, συνολικά είναι οχτώ άτομα.

Τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη που ανατριχιάζουν

«Είμαστε καλά. Και εμείς σαν οικογένεια μένουμε μέσα στο σπίτι. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα και ευχάριστα μπορούμε μέσα στο σπίτι. Είμαι περίπου δύο μήνες μέσα, είναι πολύ όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας. Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας. Παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, γεμίζουμε τον χρόνο πάρα πολύ όμορφα και περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έρχονται και οι στιγμές της έντασης, είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Ξέρετε, προσπαθούμε να συμβουλεύσουμε. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου. Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι.

Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα από το σπίτι. Τηρούμε ευλαβικά το “μένουμε σπίτι”. Ακολουθούμε τις οδηγίες και τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπάρχει κόσμος που πραγματικά βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις από τη δική μου, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους. Έχουμε την ευλογία, ένα μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν. Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα. Αλλά είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να το ξεπεράσουμε»

Να πούμε πως και η Ολυμπία Χοψονίδου παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις. Πριν από λίγες ημέρες, ανέβασε ένα μήνυμα για τον Σιωτήρη Τσιόρδα λέγοντας πως «συνηδειτοποίησε πως έχουμε και εμείς πλέον τον δικό μας σύγχρονο Παπαφλέσσα» στην σημερινή Ελλάδα.