Ιησούς από την Ναζαρέτ: Μείναμε! Δείτε πως είναι το παιδάκι 43 χρόνια μετά την σειρά

Έχει μεγαλώσει σίγουρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιησούς από την Ναζαρέτ: Μείναμε! Δείτε πως είναι το παιδάκι 43 χρόνια μετά την σειρά

43 χρόνια έχουν περάσει από όταν γυρίστηκε η σειρά "Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ" (1977) με το παιδάκι της φωτογραφίας να είναι αγνώριστο. Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός.

Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ του Φράνκο Τζεφιρέλι είναι ένα από τα πιο κλασικά έργα για το Πάσχα και κάθε χρόνο το βλέπουμε στη τηλεόραση. Στη σειρά είχαμε δει τον 12χρονο τότε Lorenzo Μοnet, ο οποίος πλέον είναι 55 χρονών. Δεν γνωρίζουμε με τι ασχολείται ωστόσο σας έχουμε βρει μια φωτογραφία του με το πως είναι σήμερα. Και αφρού μιλήσαμε για την γνωστή σειρά δείτε εδώ και μια επική φωτογραφία με τον σταυρό και ένα...!

Ορίστε και η φωτογραφία

Lorenzo Monet Ιησούς από την Ναζαρέτ

Λίγα λόγια για την σειρά ο Ιησούς από την Ναζαρέτ, που είδαμε πως είναι το παιδάκι της φωτογραφίας 43 χρόνια μετά

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (Jesus of Nazareth) είναι τηλεοπτική μίνι σειρά βρετανικής και ιταλικής παραγωγής συνολικής διάρκειας 371 λεπτών. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι απέδωσε με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος. Τα γυρίσματα κράτησαν σχεδόν έναν χρόνο, έγιναν σε αυθεντικούς χώρους και ο Τζεφιρέλι εξασφάλισε ένα επιτελείο διάσημων ηθοποιών και κομπάρσων.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 1975 και ολοκληρώθηκαν τον Μάιο του 1976 και έγιναν στο Μαρόκο και την Τυνησία. Οι σκηνές των συναγωγών τραβήχτηκαν στο νησί Djerba, ενώ οι σκηνές της Ιερουσαλήμ τραβήχτηκαν στην πόλη της Τυνησίας Μοναστήρι (το όνομα της πόλης παραμένει Ελληνικό μέχρι και σήμερα)σύμφωνα και με την Wikipedia.