MasterChef: Χαμός στο Twitter - "Αν ισχύει η πρώην, η Μαρία έχει ήδη κουκλάκι και..."

Κέντησαν οι χρήστες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Χαμός στο Twitter -

Στο MasterChef έγινε για ακόμα μια φορά χαμός και στο Twitter οι χρήστες κέντησαν με τα όσα έσουραν στους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. Σας έχουμε μερικές από τις καλύτερες ατάκες που γράφτηκαν στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τι είπαν για την Μαρία και την.. πρώην;

Πολλά αυτά που έγιναν και χθες (13/4) στο παιχνίδι μαγειρικής του Star με το Twitter να παίρνει για ακόμα μια φορά "φωτιά". Άλλωστε ότι και να συμβαίνει, από σεισμό, νεροποντή μέχρι και τις εξελίξεις σε κάποιο ριάλιτι ή σειρά, η πλατφόρμα γεμίζει από χιουμοριστικά σχόλια και εμείς δεν χορταίνουμε να τα διαβάζουμε!

Η Μαρία τα "έψαλε" στον Μπέλλο, ενώ ο Κώστας πέταξε φαρμάκι για την Κατερίνα. Πολλά έγιναν χθες και αν θέλετε να τα δείτε σας τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα εδώ. Ωστόσο το θέμα μας τώρα είναι τα "καυτά" tweets που είχαμε για το παιχνίδι του Star.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σχόλια που είδαμε στο Twitter για το MasterChef - Μαρία και Μπέλλος στο "στόχαστρο";

Μια είδηση ήρθε χθες, ότι ο Μπέλλος έχει γυρίσει στην πρώην και το Twitter "αναστατώθηκε". Όπως ήταν φυσικό λοιπόν το όλο θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο, ενώ φυσικά υπήρξαν και σχόλια για την ατάκα της παίκτριας στον καλό της. Τι έγραψαν όμως οι χρήστες του της πλατφόρμας;

"Αν ισχύει η πρώην έχει γίνει ήδη κουκλάκι και η Μαρία την τρυπάει όλη μέρα με καρφίτσες...."

"θα κερδισει η κοκκινη κ θα λεει η Μαρια στον Μπελλο χαρη σε μενα που σε πηρα στην ομαδα εισαι στους 9"

"Εντωμεταξυ για ένα σπανακόρυζο έχω κάνει τη κουζίνα πουτανα λες και είμαι σε δοκιμασία αποχώρησης"

"Είναι να μην σου τύχει.... Να σε θυμούνται από ένα ΡΙΑΛΤΙ παιχνίδι μαγειρικής ως έναν 30χρονο με 10 χρόνια εμπειρίας σε κουζίνες, ως αυτόν που τον ξεφτίλιζε ένα 20χρονο "κουκλί ζωγραφιστό". Ποιός σοβαρός σεφ θα ήθελε έναν από τους δύο στην κουζίνα του;"