Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά για την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»

Λίγο πριν γυρίσει στον αέρα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά για την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»

Μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ επιστρέφει και πάλι ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή που έχουν αγαπήσει πολλοί τηλεθεατές. Εδώ και αρκετές ημέρες είναι και επίσημο ότι το «Καλό Μεσημεράκι» έρχεται μετά από περίπου 3 εβδομάδες εκτός και πάλι στον αέρα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής έκανε και μια νέα ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ - όπως και όλες στο κανάλι - ακολουθεί τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό και με σκοπό τον περιορισμό της. Για το λόγο αυτό όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού παίζουν πλέον σε επανάληψη.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στο σπίτι του ακολουθώντας όλες τις οδηγίες για την προστασία από τον κορωνοϊό για αυτό και δεν το... κουνάει από το σπίτι του. Μάλιστα, για να περάσει η ώρα έχει βρει και μια νέα ασχολία με την οποία θα «λυθείτε» από τα γέλια.

Βέβαια, από την Δευτέρα του Πάσχα, ο παρουσιαστής επιστρέφει στην τηλεόραση ωστόσο σε «Home Edition». Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση της Ματίας Νικολάου.

Νίκος Μουτσινάς «Καλό Μεσημεράκι» ΣΚΑΙ

Πότε επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς σύμφωνα με το βίντεο και την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Είναι πλέον επίσημο! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά από ένα μήνα αποχής λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό και το trailer ήδη κυκλοφόρησε.

Στο στούντιο δεν θα υπάρχουν μέσα καλεσμένοι αλλά θα επιστρέψει και κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις με τους συνεργάτες του και με προσαρμοσμένη θεματολογία, λόγω των συνθηκών αλλά με κύριο βάρος στην ψυχαγωγία.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα λέει «Καλό μεσημεράκι» από τις 3 έως τις 4 και μισή αλλάζοντας λίγο τον τίτλο της εκπομπής του που πλέον θα λέγεται «Καλό μεσημεράκι- Καραντίνα Edition»

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, θα επιστρέψει live τη Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή στις 20 Απριλίου με σκοπό να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο: