Βίντεο για τρελά γέλια! Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει την "Μπία" από τις Σαββατογεννημένες

Επική στιγμή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο για τρελά γέλια! Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει την

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της τηλεόρασης, αλλά και του θεάτρου. Έχει απίστευτο ταλέντο και το αποδεικνύει καθημερινά. Μια απόδειξη είναι και το επικό βίντεο, στο οποίο τον είδαμε να κάνει «Μπία» από την αγαπημένη σειρά «Σαββατογεννημένες». Είναι για τρελά γέλια!

Ο ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», μένει και ο ίδιος σε αυτοπεριορισμό μετά και την απαγόρευση της κυκλοφορίας που αποφάσισε η Κυβέρνηση στα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού. Μάλιστα, εκπομπή του πλέον προβάλλεται σε επανάληψη μέσ από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, καθώς όλα τα γυρίσματα αλλά και αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας, λόγω όλων των εξελίξεων του ιού.

Για το λόγο αυτό ο Νίκος Μουτσινάς μένει σπίτι και ψάχνει διάφορους τρόπους για να περάσει όμορφα ο χρόνος του μέσα στο σπίτι. Ο παρουσιαστής - ηθοποιός μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την καθημερινότητα του στο σπίτι.

Έχουμε δει πολλές φορές τα τρία του κατοικίδια. Την κατάλευκη γάτα του με το όνομα τζουτζούμπι, αλλά και τα δυο του σκυλιά Τρίκι και Άντι. Ενώ, μας έχει δείξει και πολλούς χώρους από το εσωτερικό του σπιτιού με την απίστευτη διακόσμηση. Επίσης, και την αδιανόητη θέα από την βεράντα του. Έχει «πιάτο» σχεδόν όλη την Αθήνα αλλά και δέντρα.

Το βίντεο που δημοσίευσε για... τρελά γέλια

Ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς εκτός από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ασχολείται και με μια άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα. Το Tik Tok! Όπου ο κάθε ένας μπορεί να φτιάξει το δικό του βίντεο με λόγια αλλά και ήχους από αγαπημένες σειρές, τραγούδια, αλλά και viral στιγμές.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν επέλεξε να κάνει την «Μπία» από την αγαπημένη σειρά του Mega «Σαββατογεννημένες» και με το απίστευτο ταλέντο του το πήγε σε άλλο. λέβελ!

Δείτε και μόνοι σας: