Ψυχοκόρες: Τον δολοφονεί λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί του - «Βοήθησε μας γιατρέ! Είναι το παιδί μου αυτό»

Τα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, πριν προβληθούν στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Τον δολοφονεί λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί του - «Βοήθησε μας γιατρέ! Είναι το παιδί μου αυτό»

Στα νέα επεισόδια της σειράς Ψυχοκόρες: Τα ευχάριστα νέα στην οικογένεια Νάτση που θα αφορούν στην εγκυμοσύνη της Φρόσως, θα διαδεχτούν τα άσχημα στην οικογένεια Κοτρώτση με τη φυγή της Δεσποινιώς.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Δευτέρα 29/4 Επεισόδιο 20

Η Δεσποινιώ είναι ένα ψυχολογικό ράκος μετά το συμβάν με τον Κοσμά, αλλά δεν μιλά. Η Μαρίκα, προκειμένου να προστατεύσει την αδελφή της από τον Τάσο, αποκαλύπτει στον Κοσμά για τη σχέση τού τελευταίου με τη Νέλλα. Πιο συγκεκριμένα, όταν την καλεί στο γραφείο του για να της μιλήσει, η κοπέλα δεν θα διστάσει να του δώσει λεπτομέρειες. «Μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζετε πως είδα τον κύριο Τάσο να βγαίνει από το δωμάτιο της κυρίας Νέλλας ή μήπως το γνωρίζετε ήδη; Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση, απλά μου έχετε πει να σας μεταφέρω πάντα αν δω να συμβαίνει κάτι ύποπτο μέσα στο σπίτι», θα τονίσει και ο Κοσμάς θα ξεχειλίσει από οργή.

Συναντά λοιπόν λίγο αργότερα τον φίλο της γυναίκας του και ούτε λίγο ούτε πολύ του ζητά να είναι διακριτικός στο εξής. «Δεν χρειάζεται να μας πάρουν χαμπάρι και οι ψυχοκόρες. Σου έχω πει, ό,τι κάνετε να γίνεται με εχεμύθεια και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, Τάσο!», θα του επισημάνει ο άντρας, μόνο που εκείνος λίγο θα τον ακούσει. Εχει ήδη αρχίσει να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για τη Δεσποινιώ και πώς θα την πάρει από το σπίτι τού Κοτρώτση. Και αυτό είναι το μόνο που τον νοιάζει.

Ο Αρδίτης μαθαίνει για τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική αλλά και για τα χρέη του Ερμή, όμως για κανένα από τα δύο δεν μιλάει στην κόρη του. Η αρρώστια του πατέρα του Παύλου τον αναγκάζει να πάρει σκληρές αποφάσεις, ενώ η γυναίκα του αμφισβητείται ως πρόεδρος του Συλλόγου. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φρόσως και η Ευανθία νιώθει πως ο Μέλιος απειλεί πλέον το σπιτικό της και πρέπει να απομακρυνθεί.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: H Φρόσω παίρνει το αίμα της πίσω - Βασανίζει φρικτά την τυφλή Ευανθία

Τρίτη 30/4 Επεισόδιο 21

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Κέντρο Εργαζόμενου Κοριτσιού, η Βασιλική βλέπει από μακριά τη Βικτωρία και τρέχει να της μιλήσει. Την προλαβαίνει στις σκάλες και όταν η Βικτωρία την κοιτά στα μάτια, της λέει: «Δεν έχω ιδέα, κορίτσι μου, πού είναι οι αδελφές σου. Εγώ όλες μαζί σας άφησα και αυτή την εντολή είχα αφήσει στο σπίτι που είχα μιλήσει να σας πάρουν. Να μη σας χωρίσουν», θα της πει και θα την απογοητεύσει. Λίγο μετά, στο Κέντρο θα φτάσουν και η Μαρίκα με τον Σώτο, μόνο που ούτε την αδελφή της θα συναντήσει ούτε τη γυναίκα που την έπεισε να γίνουν ψυχοκόρες.

Οι δοκιμασίες όμως για τη Μαρίκα δεν φαίνεται να τελειώνουν αφού όταν γυρίσει στο σπίτι θα συνειδητοποιήσει πως η Δεσποινιώ το έχει σκάσει. «Αρχοντούλα, μήπως είδες τη Δεσποινιώ; Την έχω χάσει εδώ και ώρα», θα πει η μεγάλη αδελφή, αλλά η γυναίκα απέναντί της δεν θα έχει να της δώσει κάποια απάντηση. Αντίθετα, θα τη συμβουλέψει να μην κάνει πολλά για να μη βρεθεί και η ίδια εκτός της οικίας Κοτρώτση. «Κοίτα μη ζαλίσεις πολύ τον κύριο Κοσμά και την κυρία Νέλλα. Δεν φταίει κανείς που η αδελφή σου θέλησε να φύγει μακριά», θα πει η Αρχοντούλα, όμως η Μαρίκα που θα καταλάβει ότι πίσω από αυτό κρύβεται ο Τάσος, θα ανησυχεί ακόμα περισσότερο.

Στο σπίτι των Νάτσηδων, η Φρόσω ανυποψίαστη για το κακό που την περιμένει, αναζητά τον Μέλιο, ο οποίος αγνοείται. Μία μέρα πριν, η Ευανθία θα τον έχει καλέσει στο σπίτι της για να τον περιποιηθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρει καθημερινά στα κτήματα του άντρα της και μέσα στον χυμό του θα του ρίξει δηλητήριο. Ο άντρας θα πέσει αναίσθητος στο σαλόνι της μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Βασιλική πηγαίνει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται σοβαρά ο πατέρας του Παύλου και ο καθηγητής Μαρκίδης. Κοσμάς και Νέλλα κάνουν κοσμική εμφάνιση μετά από καιρό, αλλά έπειτα από τη στάση της συζύγου του, νιώθει εκτεθειμένος. Για την ακρίβεια, όταν μετά το παραλήρημά της όλος ο κόσμος παρατηρεί να της φεύγουν ούρα, αποφασίζει να τη στείλει σε νευρολογική κλινική. Πριν από αυτό όμως στέλνει τον Σώτο πίσω στο Μόναχο για να συνεχίσει τις σπουδές του.

Η επόμενη μέρα για τη Φρόσω θα είναι δύσκολη αφού θα ψάχνει τον Μέλιο που αγνοείται και δεν θα τον βρίσκει πουθενά. «Μάλλον θα βρήκε αλλού δουλειά. Με καλύτερα χρήματα», θα την καθησυχάσει η Ευανθία, αλλά η Φρόσω θα συνειδητοποιήσει γρήγορα τι έχει συμβεί και θα ορκιστεί εκδίκηση.

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Ο Κοσμάς σκοτώνει τον Αρδίτη - Συλλαμβάνουν την Βασιλική για τον φόνο!

Τετάρτη 1/5 Επεισόδιο 22

Η Νέλλα επιστρέφει στο σπίτι Εξι μήνες μετά, ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία αλλαγμένος και ο Κοσμάς πιέζει τον Αρδίτη να τηρήσει τον λόγο του. Ο Τάσος Μέρμηγκας βάζει μπροστά τα σχέδιά του για τη Δεσποινιώ για να της αποδείξει ότι όσα της έταξε είναι αλήθεια. Η Δεσποινιώ είναι ευκολόπιστη και νιώθοντας την ανάγκη να βασίσει τις ελπίδες της στον έρωτα, παραμυθιάζεται.

Εξαιτίας μιας απρόβλεπτης συνάντησης με τον Λούη, η Φρόσω έχει πρόωρο τοκετό. Μητέρα και παιδί διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο και η Φρόσω ζητά να την επισκεφθεί η Αλμπίνα. «Βοήθησέ μας, γιατρέ. Πρέπει να σώσουμε και τους δύο. Είναι το παιδί μου αυτό, καταλαβαίνεις; Η μοναδική ευκαιρία να γίνω μητέρα», θα φωνάζει σχεδόν κλαίγοντας η Ευανθία στον γιατρό.

Η μικρή Σταυρούλα παίρνει τη θέση της Δεσποινιώς στην οικία Κοτρώτση και η Νέλλα επιστρέφει σπίτι και είναι φανερό ότι η παραμονή της στη νευρολογική κλινική την άλλαξε. Ομως, είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει όσους την έβλαψαν.

Η ρήξη στη σχέση τους δεν άρεσε σε κανέναν από τους δύο. Μετά τον χωρισμό τους, Παύλος και Βασιλική απέφευγαν ο ένας τον άλλον μέσα στο σπίτι του Αρδίτη και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του, καθώς όμως η παρουσία της στη ζωή του είναι καταλυτική, ο άντρας της Μάγιας αποφασίζει να κάνει μια προσπάθεια να τα βρει ξανά με την κοπέλα που του άλλαξε τη ζωή τόσο ξαφνικά. Η Βασιλική όμως, που βίωσε ήδη την απογοήτευση και την απόρριψη από εκείνον, από τις πρώτες του κουβέντες θα του δηλώσει πως το μόνο που την απασχολεί είναι οι εξετάσεις της που πλησιάζουν καθώς από αυτές κρίνεται αν θα σπουδάσει. Ο Παύλος θα την αφήσει να συνεχίσει την προσπάθειά της, ωστόσο με κάθε τρόπο θα είναι δίπλα της να την ενθαρρύνει.