Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς σκοτώνει τον Αρδίτη - Συλλαμβάνουν την Βασιλική για τον φόνο!

Σούπερ αποκλειστικό! Όλες οι λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς σκοτώνει τον Αρδίτη - Συλλαμβάνουν την Βασιλική για τον φόνο!

Σούπερ αποκλειστικό για την συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες! Μην αντέχοντας άλλο την αδικία που έχει υποστεί από τον Αρδίτη σχετικά με το σχέδιο Μάρσαλ και βλέποντας ότι αυτός προσπαθεί να του «κλέψει» τη θέση τού διοικητή στην Τράπεζα της Ελλάδος, παίρνει ένα όπλο και πηγαίνει στο σπίτι του.

Ο Κοτρώτσης όχι απλά έχει ζητήσει τη στήριξη του Βαγγέλη Αρδίτη για να πάρει τα χρήματα από το σχέδιο Μάρσαλ νωρίτερα, αλλά και μαζί με τον Σώτο τον έχουν παρακαλέσει να συνεργαστούν. Για την ακρίβεια, ο Κοσμάς έχει στηρίξει πάνω στον πολιτικό όλες του τις ελπίδες προκειμένου να ορθοποδήσει, όμως ο πατέρας της Μάγιας, στα επόμενα επεισόδια, θα αρχίσει να τον αποφεύγει. Ειδικά όταν και οι δύο θα είναι υποψήφιοι για τη θέση τού διοικητή στην Τράπεζα της Ελλάδος. Δεν θα απαντάει στα τηλέφωνα, ενώ η όποια προσπάθεια κάνει για να τον συναντήσει και να συζητήσουν θα πέσει στο κενό. Ετσι, μην έχοντας άλλη λύση, θα πάρει ένα όπλο και θα πάει στο σπίτι του Βαγγέλη Αρδίτη για να πάρει τις εξηγήσεις που χρειάζεται.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες - ΑΝΤ1: Μια εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κάτω - Αυτή η πρωταγωνίστρια θα γίνει μαμά!

Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς σκοτώνει τον Αρδίτη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, ο Λεωνίδας που θα τον υποδεχτεί θα του πει ότι ο κύριος του λείπει, ενώ θα του αποκαλύψει πως τη συγκεκριμένη βραδιά η οικογένεια θα γιορτάσει την είσοδο της Μάγιας σε ψηφοδέλτιο της Βουλής. «Πολύ καλά. Πες στον κύριό σου μόνο ότι τον ζήτησα. Θα προσπαθήσω να του μιλήσω αύριο», θα πει στον άντρα με νεύρα, χωρίς να σημειώσει ωστόσο πως θα περιμένει στο αυτοκίνητό του μέχρι ο πατέρας της Μάγιας να κάνει την εμφάνισή του. Η στιγμή αυτή όμως δεν θα έρθει ποτέ, καθώς ο Αρδίτης θα είναι μέσα στο πολυτελές σπίτι του και θα γιορτάζει στο πλευρό της κόρης του.

Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς οπλίζει το χέρι του

Έχει νυχτώσει πια και ο Κοσμάς αντιλαμβάνεται το άσχημο παιχνίδι που του παίζει ο Βαγγέλης. Βγαίνει από το αυτοκίνητό του και κατευθύνεται προς την οικία Αρδίτη, ενώ την ίδια στιγμή η Βασιλική αποφασισμένη να το σκάσει από το σπίτι που τη φιλοξενεί, κρύβει στην κουζίνα μια βαλίτσα με λίγα πράγματα για να φύγει αμέσως μετά τη δεξίωση. Ο Κοσμάς δεν θα χρειαστεί καν να μπει στο σπίτι, απλά θα βρεθεί έξω από το γραφείο τού πολιτικού την ώρα που ο τελευταίος έχει πάει εκεί για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Χωρίς να το σκεφτεί θα τον πυροβολήσει και ο ήχος του όπλου θα ηχήσει απειλητικά σε όλη την περιοχή.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το πραγματικό του επάγγελμα, ο καρκίνος και η πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό του

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική κατηγορείται για φόνο

«Εγώ φταίω, δεν έπρεπε να τον αφήσω μόνο του. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω», θα πει η Μάγια, η οποία είχε διαπληκτιστεί άσχημα με τον πατέρα της λίγη ώρα πριν. «Κανείς δεν φταίει, Μάγια μου. Δεν θα μπορούσες να ξέρεις τι θα συμβεί. Κυκλοφορούν παλιάνθρωποι εκεί έξω...», θα της πει ο Παύλος. Ολοι οι υπάλληλοι του σπιτιού θα περάσουν από ανάκριση και όλοι λίγο-πολύ θα κατηγορήσουν τη Βασιλική. Οταν οι αστυνόμοι βρουν τα κρυμμένα της πράγματα στο ντουλάπι της κουζίνας, χωρίς ενδοιασμό θα της περάσουν χειροπέδες...