Όνειρο η θέα από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά - Βλέπει όλη την Αθήνα

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όνειρο η θέα από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά - Βλέπει όλη την Αθήνα

Τις ημέρες του εντός σπιτιού απολαμβάνει ο Νίκος Μουτσινάς στο σπίτι του. Με τις μόνες βόλτες που κάνει να είναι μέχρι την... βεράντα του. Εσείς την έχετε δει; Η θέα είναι όνειρο, αφού βλέπεις πράσινο, αλλά και τον καταγάλανο ουρανό.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, τώρα που η εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» κατέβασε ρολά λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού, έχει μπει και εκείνος σε καραντίνα και δεν το κουνάει... ρούπι από το σπίτι του. Αγαπημένη του συντροφιά είναι τα τρία κατοικίδια του. Η γάτα του και οι δυο σκύλοι του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθημερινά κάνει διάφορες αναρτήσεις και με τους διαδικτυακούς του φίλους μοιράζεται στιγμές από τις ημέρες του μέσα στο σπίτι. Όπως προχθές, όπου ο Νίκος Μουτσινάς μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του με τα κατοικίδια του ή παιδιά του όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος. Η γάτα του Τζουτζούμπι και τα δυο του σκυλιά Άρνι και Τρίκι είναι οι μεγάλες του αδυναμίες.

Αυτή είναι η θέα από την βερ'αντα του σπιτιού του Νίκου Μουτσινά

Χθες το μεσημέρι ο Νίκος Μουτσινάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ακόμη μια ανάρτηση. Συγκεκριμένα, από την βεράντα του σπιτιού του, η οποία όπως θα δείτε στην φωτογραφία του, είναι όνειρο η θέα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής πόζαρε με θέα τον γαλάζιο ουρανό και τα δέντρα και έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας του «Day4: Έκανα την βόλτα μου σήμερα!! Μέχρι το μπαλκόνι». Τα likes, αλλά και τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων έπεσαν βροχή οι οποίοι αναφέρθηκαν με χιούμορ στις πιτζάμες τους και όχι μόνο.