Το σπίτι του Νίκου Μουτσινά είναι... extravaganza - Όλη πράσινη μια γωνία στο γραφείο του

Σαν να βγήκε από θεατρικό έργο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σπίτι του Νίκου Μουτσινά είναι... extravaganza - Όλη πράσινη μια γωνία στο γραφείο του

Το σπίτι του Νίκου Μουτσινά όπως έχουμε δει από πολλές φωτογραφίες είναι πραγματικά απίστευτο και όλα τα δωμάτια έχουν έντονα χρώματα. Είναι δηλαδή όπως είπε ο ίδιος... extravaganza. Μια γωνία στο γραφείο του είναι όλη σε πράσινο χρώμα.

Ο παρουσιαστής τώρα που βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό κλεισμένος στο σπίτι του, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσω αναρτήσεων που πραγματοποιεί, δείχνοντας πως κυλάνε οι ημέρες κλεισμένος μέσα λόγω κορωνοϊού.

Ο Νίκος Μουτσινάς, ούτε στον ΣΚΑΙ μπορεί να πάει, καθώς η εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι», έχει κατεβάσει ρολά με το κανάλι να δείχνει περισσότερο χρόνο και ροή στις ενημερωτικές εκπομπές με συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις της πανδημίας.

Με την θεατρική του παράσταση επίσης να έχει σταματήσει, μιας και όλα τα θέατρα έχουν κλείσει, έχει μπόλικο χρόνο να περάσει στο σπίτι με τα τρία αγαπημένα του κατοικίδια. Την γάτα του και τα δυο σκυλάκια του, που τα έχει σαν παιδιά του.

Η extravaganza γωνία του σπιτιού του Νίκου Μουτσινά

Πριν λίγες ώρες ο Νίκος Μουτσινάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ακόμη μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του. Αυτή την φορά αναφέρθηκε στην διακόσμηση που έχει, λέγοντας πως είναι extravaganza, δηλαδή βγαλμένη σαν από θεατρικό έργο.

Συγκεκριμένα, μια γωνία στο γραφείο του σπιτιού του είναι όλο πράσινη με πολλά βιβλία, φωτογραφίες και διάφορα διακοσμητικά. «The category is...house extravaganza!», έγραψε ο παρουσιαστής στην λεζάντα της ανάρτησης του και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Να πούμε πως την συγκεκριμένη γωνία του γραφείου του, μας την έχει δείξει και καλύτερα, από μια πιο μακρινή φωτογραφία.

Ωστόσο, την θέα που έχει από το σπίτι του την έχετε δει; Έχει «πιάτο» σχεδόν όλη την Αθήνα και πράσινο.