Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον αέρα του Open το πρόβλημα που έχει στην υγεία της

Η δήλωση που δεν περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον αέρα του Open το πρόβλημα που έχει στην υγεία της

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή στον αέρα του Open, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως από μικρή έχει ένα πρόβλημα στην υγεία της που την ταλαιπωρεί, και μάλιστα μίλησε για το ακριβώς της έχουν προτείνει οι γιατροί να κάνει για να το αντιμετωπίσει.

Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή, τα έργα τέχνης που φτιάχνει ο ηθοποιός, Ορφέας Παπαδόπουλος, θέλησε να μιλήσει και εκείνη για την αγάπη που έχει στην τέχνη και στα παζλ, κάνοντας παράλληλα μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για την κατάσταση της υγείας της.

«Τι ωραία που ζωγραφίζει! Έχουν μια παιδικότητα τα έργα του και είναι πολύ ιδιαίτερα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια, ενώ σε προηγούμενη εκπομπή της έγινε μία τρομερή αποκάλυψη από πρώην συνεργάτιδά της.

Κατερίνα Καινούργιου πρόβλημα υγείας

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι πολύ δημιουργικό. Όπως και κάτι άλλο που ήθελα να το ξεκινήσω αλλά κάνει 15 μέρες να έρθει γιατί αργούν τα κούριερ, παζλ».

Αμέσως μετά από αυτό το σχόλιο έκανε την αποκάλυψη για την υγεία της που κανείς δεν περίμενε να ακούσει από εκείνη: «Και ξέρεις τι; Εμένα μου το είχε πει ο γιατρός, επειδή έχω κάποια θέματα και ξεχνάω, ότι για τη μνήμη μου, μαζί με κάποιες ασκήσεις που κάνω ενταντικά, είναι ό,τι καλύτερο να φτιάχνω παζλ».

Τις προάλλες, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία τρομερή αποκάλυψη για τη σχέση της

Η παρουσιάστρια έκανε live στο Instagram το βράδυ της Κυριακής και εκεί αποκάλυψε πως γνώρισε τον σύντροφο της.

Συγκεκριμένα μετά από ερώτηση διαδικτυακούς της ακολούθου, η παρουσιάστρια ανέφερε πως γνώρισε τον σύντροφό της σε ένα event, μέσω κοινού της φίλου, που μάλιστα δεν ήθελε και να πάει.

«Ήταν από αυτά που λες δεν το περιμένω. Σκεφτείτε ότι εκείνη τη φορά ήμουν καλεσμένη σε ένα event. Και με πήρε ο φίλος μου ο Ανέστης και μου είπε “έλα, θα σου γνωρίσω και έναν φίλο μου”. Είναι από εκείνες τις φορές που λες “δε θέλω καθόλου να βγω από το σπίτι”. Δεν είχα καθόλου όρεξη. Κι όμως πήγα και μου βγήκε σε καλό. Για αυτό αν καμιά φορά σας λένε, πηγαίντε να περάσετε καλά. Καλά, τώρα δε γίνεται» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.