Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία της "άναψε" το Instagram - Τι κάνει στο μπαλκόνι της;

Μας ξετρέλανε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία της

Άναψε το Instgaram για ακόμα μια φορά η Ιωάννα Τούνη, που ανέβασε μια φωτογραφία με την ίδια να είναι στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Τι κάνει και μας ξετρέλανε;

Η νέα φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ιωάννα Τούνη είναι να σε κάνει να ζηλέψεις. Αφενός για τα πόδια της και αφετέρου με αυτό που κάνει. Τι κάνει όμως; Φυσικά ηλιοθεραπεία. Όπως λέει η ίδια στο ποστ της "αν δεν έχεις solarium".

Η ίδια κάνει συχνά Q&A με τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας δείχνει πως τα περνάει στο σπίτι, αλλά και εκτός αυτού (προ κορωνοϊού βέβαια). Μάλιστα συχνά κάνει και ερωτήσεις στους χρήστες που την ακολουθούν με εκείνους να της λένε τι προτιμούν να κάνει ή να φάει πχ (εξαρτάται από την περίσταση). Δείτε ωστόσο και τι γυμναστική κάνει και μένει σε φόρμα.

Ορίστε και η φωτογραφία της που άναψε φωτιές

Ιωάννα Τούνη ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι

Τι έκανε όμως έξαλλη την Ιωάννα Τούνη που άναψε φωτιές με την φωτογραφία της από το μπαλκόνι του σπιτιού της;

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν πήγε σούπερ μάρκετ με την ίδια να αγοράζει και ορισμένα φρούτα και λαχανικά. Μάλιστα καθώς είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε και ένα σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο μας έδειξε ποια ήταν εκείνα τα ψώνια που έκανε.

Η ίδια λοιπόν έκανε και δεύτερη ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε σε σχόλια που δέχτηκε αναφορικά με το πρώτο της story. Συγκεκριμένα χρήστες παρατήρησαν ότι δεν έχει βάλει ορισμένα από τα τρόφιμα σε σακούλες με την ίδια να γίνεται πυρ και μανία καθώς όπως λέει "δεν ‘’πονάει’’ μόνο η ανθρωπότητα αλλά και το περιβάλλον!"

Μου στείλατε 500 τέτοια μηνύματα! Όχι, δε θα βάζω παντού σακούλες… Δε λέγεται ανευθυνότητα, οικολογία λέγεται! Χρησιμοποιώ για τα ψώνια μου μεγάλες οικολογικές σακούλες πολλαπλών χρήσεων και βάζω μέσα όλα τα φρούτα μου και ό,τι άλλο αγοράσω!

Προτιμώ να πλένω πιο σχολαστικά τα φρούτα και τα τρόφιμα που καταναλώνω χωρίς να υπερ- σπαταλώ πλαστικές σακούλες – που δε μου είναι αναγκαίες! Δε θα σας σώσουν οι διπλές και οι τριπλές πλαστικές σακούλες από τα μικρόβια… Μην κοιτάτε μόνο τον κ@λο σας! Δεν ‘’πονάει’’ μόνο η ανθρωπότητα αλλά και το περιβάλλον!" έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Τούνη ανάρτηση