Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που κάνει σπίτι της

Διατηρεί την κορμάρα της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που κάνει σπίτι της

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φρόντισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το πρόγραμμα γυμναστικής που κάνει καθημερινά στο σπίτι της, προκειμένου να παραμένει φιτ στην καραντίνα.

Είναι κορμάρα και αυτό δεν κρύβεται. Η Ιωάννα Τούνη ωστόσο παλεύει σκληρά για να διατηρεί το υπέροχο σώμα της και είναι "στρατιώτης" στο πρόγραμμα γυμναστικής που της έχει δώσει ο personal trainer της.

Γι΄αυτό τον λόγο δεν αφήνει την καραντίνα να την κρατήσει πίσω και επιλέγει να κάνει μόνη της τη γυμναστική της στο σπίτι. Έτσι θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram, ποιες ασκήσεις κάνει και πόσες φορές κάνει την κάθε μία αλλά και τα σετ, προκειμένου να δώσει ιδέες σε όσους θέλουν να γυμναστούν από το σπίτι.

Ακομπλεξάριστη όπως πάντα, η Ιωάννα Τούνη μάζεψε τα μαλλιά της, έβαλε τα αθλητικά της και έκανε γυμναστική μπροστά στον φακό του κινητού της, ανεβάζοντας μετά τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω insta stories.

Όσο για το πώς περνάει τον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο της στην καραντίνα; Η Ιωάννα Τούνη έχει βρει τον πιο δημιουργικό τρόπο μαζί με τον αγαπημένο της.

Ιωάννα Τούνη γυμναστική στο σπίτι
Ιωάννα Τούνη πρόγραμμα γυμναστικής

Ιωάννα Τούνη instagram γυμναστική

Πριν από λίγο καιρό μας έδειξε και πάλι τη γυμναστική που έκανε μαζί με τον personal trainer της

Ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, αλλά και τους δικού της ανθρώπους και τους γύρω της. Ωστόσο βρίσκει τρόπους να περάσει δημιουργικά την ώρα της.

Η Ιωάννα αυτή την φορά έκανε γυμναστική από το σπίτι και μάλιστα σε live, το οποίο αποθήκευσε για να μπορείς και εσύ να ακολουθήσεις και να κάνεις σπίτι σου τώρα που δεν έχεις τι να κάνεις. Πριν λίγες μέρες απάντησε και σε όσους την σχολίασαν που έτρεξε στη Θεσσαλονίκη

Αν μπείτε στο προφιλ της θα δείτε πως έχει αφήσει το live της, έτσι ώστε να μπορείτε να το δείτε και όποτε θέλετε να κάνετε και εσείς τις ασκήσεις που έκανε. Εύκολες και απλές θα ξεβαρεθείτε από την καραντίνα και θα γυμναστείτε μέσα στο σπίτι.

Δες εδώ τι έκανε: