Έρχεται ο Γιώργος Λιάγκας ξανά στον ΣΚΑΙ - Η ανακοίνωση και το βίντεο

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρχεται ο Γιώργος Λιάγκας ξανά στον ΣΚΑΙ - Η ανακοίνωση και το βίντεο

Σε λίγες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται ξανά στον ΣΚΑΪ μιας και η εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με την ανακοίνωση για τα νέα επεισόδια να γίνεται μέσα από ένα ευφάνταστο βίντεο.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την μεγάλη επιστροφή της μεσημεριανής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, μετά τη διακοπή της λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση της επιστροφής της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, ο ΣΚΑΙ με ένα βίντεο που γύρισαν οι συντελεστές της εκπομπής από τα σπίτια τους, ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα του Πάσχα θα ξαναδούμε στον τηλεοπτικό αέρα την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Δείτε το teaser της εκπομπής

Εμείς βέβαια σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι για την επιστροφή της εκπομπής

Λίγες μέρες μετά την είδηση για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, αυτή την είδηση επιβεβαίωσε και η εκπομπή Happy Day, λέγοντας πως είναι πολύ πιθανόν ο παρουσιαστής να παρουσιάσει κάποια ενημερωτική εκπομπή μέχρι τα πράγματα να επιστρέψουν στην κανονικότητα τους και να αρχίσει και πάλι το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα".

Η επιβεβαίωση της είδησης για τον Γιώργο Λιάγκα από το Happy Day

Με αφορμή λοιπόν ότι ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον ΣΚΑΪ μετά το Πάσχα με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, Happy Day: «Άκουσα για τον Γιώργο Λιάγκα ότι συζητά για ενημερωτική εκπομπή».

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου επιβεβαίωσε πως το όνομα του έχει πέσει στο τραπέζι, αφού πληρώνεται, όπως και άλλοι και η ψυχαγωγική εκπομπή του δεν βγαίνει στον αέρα για να παρουσιάσει μία ενημερωτική εκπομπή. το απόγευμα στο κανάλι του Φαλήρου «Θα μπορούσε κάλλιστα να παρουσιάσει εκπομπή ενημερωτικά ο Λιάγκας και έπεσε στο τραπέζι το όνομά του… αλλά προς το παρόν δεν τίθεται τέτοιο θέμα» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου!